«Η Ευρώπη, ο Μπαντία, ο Ακοράν…»
ΑΕΚ

«Η Ευρώπη, ο Μπαντία, ο Ακοράν…»

Για την οριστικοποίηση της εξόδου στην Ευρώπη, την προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ και την επόμενη μέρα, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

-Για την εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου: «Η έξοδος στην Ευρώπη μας αφήνει ικανοποίηση. Γλιτώσαμε από πολλά σενάρια, πλέον απέμεινε ένα και μένει να δούμε σε ποια διοργάνωση θα αγωνιστούμε. Από τη στιγμή που υπάρχουν ελπίδες για τη 2η θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ είμαστε υποχρεωμένοι να τις κυνηγήσουμε ασχέτως αν δεν εξαρτόμαστε από τα δικά μας πόδια».

-Αν η χρονιά είναι πετυχημένη: «Προερχόμενοι από μια κακή παρουσία την περσινή σεζόν, κάνοντας τις περισσότερες προσθαφαιρέσεις από κάθε άλλη ομάδα, αυτό θέλαμε να πετύχουμε. Μπορούσαμε για περισσότερα πράγματα. Είχαμε σκαμπανεβάσματα, δεν είχαμε σταθερότητα. Θα πρέπει να περιμένουμε το τελευταίο παιχνίδι, αλλά ας μη ξεχνάμε ότι ήταν ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Σίγουρα ήταν αποτυχία ο αποκλεισμός στο κύπελλο, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι που έχουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο μία αγωνιστική πριν το τέλος».

-Η επόμενη μέρα: «Οφείλουμε να προσπαθήσουμε πρώτα απ’ όλα στην Ευρώπη, να παρουσιαστούμε όπως πρέπει. Απ’ εκεί και πέρα, να δούμε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε. Δεν θα χρειαστούν πολλές αλλαγές, έχουμε τον άνθρωπο γι’ αυτό τον ρόλο, τον Τσάβι Ρόκα».

-Αν υπάρχει απόφαση για τον Μπαντία: «Δεν υπάρχει απόφαση. Η συνεργασία είναι μέχρι το τέλος της σεζόν».

-Για τον Ακοράν: «Δεν γνωρίζω αν ήταν το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι, δεν πήραμε απόφαση για κανέναν».

-Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Απόλλωνα: «Θα τα γνωρίζουμε καλύτερα από αύριο όταν θα επιστρέψουμε στις προπονήσεις. Σίγουρα επανέρχεται από τιμωρία ο Τάντι, ενώ ο Μάμας είναι τιμωρημένος. Για τους υπόλοιπους θα πρέπει να περιμένουμε».

 

Related posts