«Είμαστε περήφανοι, γράψαμε ιστορία»! (ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ BALLA)
Ε.Ν.Υ. ΔΙΓΕΝΗΣ ΥΨΩΝΑ

«Είμαστε περήφανοι, γράψαμε ιστορία»! (ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΟ BALLA)

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Η φετινή χρονιά για τον ΕΝΥ Διγενή μπορεί να χαρακτηριστεί και ως μαγική. Χωρίς υπερβολές. Η ομάδα του Ύψωνα, όχι μόνο πήρε την άνοδο της στη Β’ Κατηγορία, αλλά, με το επιβλητικό 4-1 στο Δασάκι, επί του Εθνικού Άσσιας, έγραψε τον… επίλογο με την κατάκτηση του κυπέλλου!
Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον κόουτς του ΕΝΥ Διγενή, Παντελή Δημητρίου, ο οποίος, μέσα σε άλλα, πως έγραψαν ιστορία και νιώθουν μεγάλη υπερηφάνεια για τα όσα πέτυχαν.
Αναλυτικά:
Ποια είναι τα συναισθήματα σας μετά την πραγματοποίηση των στόχων σας;
«Υπάρχει χαρά στην ομάδα. Το να κατακτάς τρόπαιο με μια ομάδα που δεν το έκανε ξανά και να παράλληλα να την ανεβάζεις στη Β’ Κατηγορία, λέει πολλά. Γράψαμε ιστορία. Νιώθουμε μεγάλη υπερηφάνεια για αυτό που αρχίσαμε από τον Νοέμβριο. Προσπάθησα να μεταφέρω στους παίκτες πως κάθε ματς είναι τελικός και μετά όπως τους είπα βλέπουμε αγώνα με αγώνα. Δεν είχαμε μεγάλο ρόστερ είναι η αλήθεια και τα πράγματα με τον κορωνοϊό και τους τραυματισμούς ήταν δύσκολα. Παρόλα αυτά, το κλίμα ήταν άριστο μεταξύ ποδοσφαιριστών προπονητών και διοίκησης. Ο καθένας έκανε τη δουλειά του και πετύχαμε τους στόχους μας».
Είσαστε ο πρώτος προπονητής που οδηγεί τον ΕΝΥ Διγενή σε κάποιο τίτλο. Πώς νιώθετε για αυτό;
 «Μόνος δεν μπορείς να κάμνεις πολλά πράγματα. Σαββάς Κωνσταντίνου (βοηθός), Λουκάς Λουκά (γυμναστής) Μέλιο Δημητρίου (προπονητής τερματοφυλάκων) ήταν πάντα δίπλα μου και τους ευχαριστώ για τη συνεργασία. Πρώτη φορά κατακτώ και εγώ το κύπελλο. Οδήγησα ομάδες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά δεν κατάφερα να κατακτήσω κάποιο τρόπαιο τα προηγούμενα χρόνια.  Θέλω οι ομάδες που δούλεψα να κερδίζουν τον σεβασμό του αντιπάλου. Πλέον, με αυτή την τρομερή σεζόν που κάναμε ανεβάσαμε τον πήχη της ομάδας για τη νέα χρονιά».
Ποιοι οι στόχοι της ομάδας πλέον στη Β’ Κατηγορία;
«Το επίπεδο έχει ανεβεί πολύ ψηλά. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε ομάδες που έρχονται από την Α’ Κατηγορία, ομάδες που για λίγο δεν κατάφεραν να πάρουν άνοδο. Θα είναι πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και θα δώσουμε τον καλύτερο μας ευατό. Θα παλέψουμε για να πετύχουμε πράγματα. Πρώτος μας στόχος να παραμείνει η ομάδα και να κάνουμε μια καλή πορεία».
Ήταν ένα μήνυμα αυτό πως ο ΕΝΥ Διγενής είναι δυνατός και ενωμένος;
«Με την κατάκτηση του κυπέλλου και την άνοδο πιστεύω πως ναι. Κάναμε τον κόσμο να ενδιαφερθεί για την ομάδα. Ο ΕΝΥ Διγενής δημιουργήθηκε το 2014 και μέσα σε λίγα χρόνια κατάφερε να πάρει ένα κύπελλο. Θέλουμε τον κόσμο να είναι δίπλα μας, να μας στηρίξει και εμείς του υποσχόμαστε πως θα βάλουμε τα δυνατά μας για να τον κάνουμε ξανά περήφανο».

Θράσος Δημητρίου

Related posts