«Πρώτος σκόρερ και άνοδος με τίτλο… τι άλλο να ζητήσω..»
Β' Κατηγορία

«Πρώτος σκόρερ και άνοδος με τίτλο… τι άλλο να ζητήσω..»

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Έκανε και πέρσι εξαιρετική σεζόν στην α’ κατηγορία αλλά το φινάλε για την ομάδα του την Καρμιώτισσα δεν ήταν αυτό που ήθελαν καθώς ήρθε ο υποβιβασμός.
Ο Γιάννης Χατζηβασίλης είχε προτάσεις για να μείνει στα… σαλόνια αλλά η προσφορά της ομάδας των Πολεμιδιών αλλά και η θέληση τους να τον κρατήσουν και να γίνει ο ηγέτης τους, τον «ανάγκασε» να πει το «ναι» και να συνεχίσει στην ομάδα και στην β’ κατηγορία.
Αν τον ρωτήσει κανείς σήμερα αν το μετάνιωσε, είναι σίγουρο ότι η απάντηση θα είναι «όχι».
Όχι… γιατί έγινε ο φυσικός ηγέτης αυτής της ομάδας και τα έκανε όλα. Πρώτος σκόρερ και κορυφαίος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος και άνοδος συνοδευόμενη με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, τι άλλο να έκανε.

Ο κορυφαίος λοιπόν του πρωταθλήματος της β’ κατηγορίας που ολοκληρώθηκε χθες με πρωταθλήτρια την Καρμιώτισσα Γιάννης Χατζηβασίλης μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την… τέλεια σεζόν.
«Τι άλλο να ζητήσω. Σε προσωπικό επίπεδο η χρονιά ήταν εξαιρετική αλλά το σημαντικότερο δεν είναι τι έκανε ο Χατζηβασίλης αλλά τι έκανε και Καρμιώτισσα… και η Καρμιώτισσα είναι πρωταθλήτρια και θα αγωνιστεί για τρίτη φορά στην ιστορία της στην α’ κατηγορία. Νιώθω πολύ χαρούμενος που συνέβαλα σε αυτή την επιτυχία και ευχαριστούμε όλους όσους ήταν δίπλα μας. Αν θυμάστε το είπα από το ξεκίνημα της σεζόν όταν είδα την ομάδα να χτίζεται ότι θα φτιάχναμε ένα πολύ καλό σύνολο και με το φινάλε το συμπέρασμα είναι ότι επιβεβαιώνομαι. Προσωπικά τα πέτυχα όλα. Πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος και άνοδος με τίτλο, δεν μπορούσα να φανταστώ τίποτα καλύτερο. Βέβαια για να αναδειχθώ εγώ πρώτος σκόρερ έπαιξαν ρόλο και οι συμπαίκτες μου που με βοήθησαν σε αυτό. Δεν είμαι καθαρός επιθετικός αλλά τα κατάφερα και τους ευχαριστώ όλους που με βοήθησαν και ήταν δίπλα μου» τόνισε στην ιστοσελίδα μας ο Χατζηβασίλης ο οποίος για το μέλλον του δήλωσε:

«Πλέον η ομάδα είναι στην α’ κατηγορία και θα της δώσω προτεραιότητα. Θα μιλήσουμε τον πρόεδρο τον οποίο ευχαριστώ που ήταν δίπλα μας αλλά και εμένα προσωπικά και θα αποφασίσουμε. Υπήρξαν και άλλες βολιδοσκοπήσεις από ομάδες α’ κατηγορία αλλά τώρα θα πανηγυρίσουμε και η επόμενη μέρα θα βρει όλα τα δεδομένα και τις προτάσεις στο τραπέζι για να πάρω την καλύτερη απόφαση».

Χρίστος Χρίστου

Related posts