Τρομερή ανατροπή και πρόκριση στον τελικό για Τσιτσιπά!
ΔΙΕΘΝΗ

Τρομερή ανατροπή και πρόκριση στον τελικό για Τσιτσιπά!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αν και βρέθηκε πίσω με σετ έκανε την ανατροπή, επικράτησε 2-1 σετ του Ζβέρεφ και προκρίθηκε στον τελικό του Rome Masters.
Μετά από τρομερή μάχη που κράτησε σχεδόν 2,5 ώρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς επικράτησε 2-1 του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Rome Masters.
Το ματς: Από την αρχή του αγώνα αμφότεροι ήταν προσεκτικοί. Δεν ήθελαν να κάνουν το εύκολο λάθος και προσπαθούσαν ταυτόχρονα να πιέσουν τον αντίπαλο. Στο πρώτο σετ οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το έβδομο game.
Εκεί ο Ζβέρεφ δημιούργησε και εκμεταλλεύτηκε το μοναδικό break point στο σετ, έσπασε το σερβίς του Τσιτσιπά και στη συνέχεια κράτησε το δικό του μέχρι το φινάλε για να κάνει το 1-0 με 6-4.
Στο δεύτερο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς μπήκε φουριόζος. Στο δεύτερο game δημιούργησε το πρώτο του break και έσπασε το σερβίς του Γερμανού για να κάνει το 2-0. Ο Ζβέρεφ απείλησε με break back, αλλά ο Στεφ έσωσε διπλό break point και κράτησε το σερβίς του για το 3-0.
Από εκεί και μετά ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ προσπάθησε να πάρει πίσω το break ωστόσο δεν τα κατάφερε. Ο Τσιτσιπάς ήταν πιο επιθετικός, κράτησε το σερβίς του και κατάφερε να κλείσει το δεύτερο σετ με 6-3.
Στο τρίτο σετ το break ήρθε πάλι νωρίς για τον Τσιτσιπά. Οι δύο τενίστες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι το 2-2. Εκεί ο Στέφανος άρπαξε την ευκαιρία που του χάρισε απλόχερα ο Ζβέρεφ με διπλό λάθος και έκανε το break, ενώ αμέσως μετά κράτησε το σερβίς του για να προηγηθεί με 4-2.

 

Related posts