Το ντέρμπι θα είναι το 48ό φετινό…
ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Το ντέρμπι θα είναι το 48ό φετινό…

Γίνεται λόγος για την κούραση των ποδοσφαιριστών της Ανόρθωσης και είναι απόλυτα φυσιολογικό, αν αναλογιστεί κανείς ότι η ομάδα της Αμμοχώστου έχει ήδη δώσει ως τώρα 47 επίσημα παιχνίδια.
Αναλυτικά: Έδωσε 30 στο πρωτάθλημα (22 στην πρώτη φάση κι 8 στη δεύτερη), έξι στο κύπελλο, ένα στο σούπερ καπ και δέκα στην Ευρώπη (τέσσερα στις προκριματικές φάσεις κι άλλα έξι στους ομίλους). Η σούμα μας βγάζει λοιπόν 47, χωρίς να υπολογίσουμε τους αγώνες που έδωσαν οι διεθνείς με τις Εθνικές τους ομάδες!
Κάποιοι λοιπόν αγγίζουν ή ακόμη και ξεπερνάνε τους 50 αγώνες για τη σεζόν 2021-22 και είναι λογικό τώρα στην τελική ευθεία να βγαίνει η κούραση. Οφείλουν όμως άπαντες να τα δώσουν όλα στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια για να ολοκληρωθεί η σεζόν με τον καλύτερο τρόπο και δη πρωτίστως στο επικείμενο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ, το οποίο θα είναι το 48ό φετινό ματς της «κυρίας»…
Η προετοιμασία ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση και με το τέλος της θα ξεκαθαρίσει οριστικά αν ο Ρισβάνης θα μπορέσει τουλάχιστον να συμπεριληφθεί στην αποστολή. Εκτός πλάνων είναι σίγουρα οι Εσκοβάλ, Αντωνιάδης και Ρουσιάς.

Ανδρέας Βεντούρης

 

 

Related posts