Μια νίκη (και ίσως) να… τελειώνει
ΑΕΚ

Μια νίκη (και ίσως) να… τελειώνει

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία στον αγώνα με την Πάφος FC (19:00) στην «Αρένα» όχι απλά να κάνει το αποφασιστικό βήμα για την έξοδό της στην Ευρώπη, αλλά ενδεχομένως μια νίκη να της επιτρέψει να την εξασφαλίσει και μαθηματικά.
Αυτό θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα των αγώνων της Κυριακής, αλλά για να βγει ωφελημένη και να γίνει εφικτό κάτι τέτοιο, θα πρέπει επιτέλους να πάρει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα.
Είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται να προβεί σε αρκετές αλλαγές στην 11άδα από τον Νταβίντ Μπαντία, ο οποίος θα είναι και πάλι στην εξέδρα. Φαίνεται ότι ουσιαστικά δύο θέσεις είναι ανοικτές.
Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, ο Λεάλ θα βρίσκεται στο τέρμα, στο κέντρο της άμυνας ο Μιλίτσεβιτς με έναν εκ των Γκονζάλεθ-Τόμοβιτς, ενώ στα άκρα θα πάρουν θέση οι Χριστοφόρου και Γκαρσία.
Στη μεσαία γραμμή θα αγωνιστούν οι Λουΐς Γκουστάβο και Μάμας. Στα άκρα της επίθεσης επικρατέστεροι είναι για άλλη μια φορά οι Γκιούρτσο και Φαράζ, με τον Άλτμαν σε ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Τρισκόφσκι. Σε μία τέτοια περίπτωση θα μείνει έξω ο Ρόμο, όμως δεν πρέπει να αποκλείσουμε να κρατήσει ο Βενεζουελάνος τη φανέλα βασικού…

Ανδρέας Βεντούρης

 

Related posts