ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Αυτά ισχύουν για τους τραυματίες…»
Κύριες Ειδήσεις

ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: «Αυτά ισχύουν για τους τραυματίες…»

O εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Ανδρέας Δημητρίου, πριν την έναρξη του ματς με την ΠΑΕΕΚ, προχώρησε σε δηλώσεις, τονίζοντας μέσα σε άλλα, στα αγωνιστικά νέα της ομάδας.
Αναλυτικά:
«Είναι ένα ματς στο οποίο ο προπονητής είχε στόχο να χρησιμοποιήσει την 11άδα που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να αγωνιστεί στον τελικό κυπέλλου, όμως προέκυψαν κάποια προβλήματα. Ο Χούμποτσαν είναι άρρωστος, ο Λανγκ δεν έχει κάτι σοβαρό και έμεινε εκτός προληπτικά. Ο Μάταβς δυστυχώς είναι αμφίβολος για τον τελικό, όπως και ο Λέζιακς. Η κατάσταση του βελτιώνεται αλλά παραμένει αμφίβολος».
Για τη μείωση στις τιμές των εισιτηρίων του τελικού: «Έγινε συνάντηση με τους οργανωμένους φιλάθλους και κατατέθηκαν οι απόψεις που είχαν για τα εισιτήρια. Η διοίκηση αφουγκραζόμενη τις απόψεις του κόσμου προέβει σε αυτή την κίνηση, της μείωσης των εισιτηρίων. Η Διοίκηση έχει δείξει σε αυτά τα τέσσερα χρόνια, ότι πρώτιστο μέλημα της είναι ο κόσμος. Να είναι χαρούμενος και περήφανος. Περιμένουμε ακόμα την απάντηση του Εθνικού για τη Νότια Κερκίδα».

Related posts