Το τελευταίο χειροκρότημα σε έναν πραγματικά ΣΠΟΥΔΑΙΟ…
ΑΕΚ

Το τελευταίο χειροκρότημα σε έναν πραγματικά ΣΠΟΥΔΑΙΟ…

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Η ΑΕΚ περιμένει απ’ τον κόσμο της να στηρίξει την προσπάθειά της στον αγώνα με την Πάφος FC προκειμένου να πετύχει το στόχο της κατάκτησης της νίκης και να κάνει το αποφασιστικότερο βήμα για την έξοδό της στην Ευρώπη.
Πέραν τούτου, αξίζει ο καθένας να πάει στο γήπεδο για έναν ακόμη λόγο: για τον Ακοράν. Αυτό το ματς, πλην συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι το τελευταίο του Ισπανού μεσοεπιθετικού στην «Αρένα». Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και δεν πρόκειται να ανανεωθεί, κάτι που σημαίνει ότι μετά από έξι χρόνια θα πει «αντίο».
Επισήμως βεβαίως δεν υπάρχει κάτι και γι’ αυτό δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια βράβευση μετά το τέλος του αγώνα. Πιθανότατα θα γίνει κάτι για τον «Άκο» μετά το τέλος της σεζόν.
Είναι σημαντικό ωστόσο για τον ίδιο να πάρει ένα τελευταίο ζεστό χειροκρότημα στην «Αρένα». Ένας ποδοσφαιριστής που ήρθε στην ΑΕΚ το 2016 κι έγινε από τους πλέον αγαπητούς στις τάξεις του κόσμου, αλλά κι από τους σημαντικότερους στην ιστορία της. Κατέγραψε πάνω από 200 συμμετοχές, ήταν αυτός που πέτυχε το νικητήριο γκολ στον τελικό κυπέλλου το 2018 και γενικώς πρόσφερε πάρα πολλά στην ομάδα της Λάρνακας. Μπορεί η φετινή σεζόν να ήταν η χειρότερή του κατά τη θητεία του στην ΑΕΚ, αλλά στα 39 του χρόνια ποιος περίμενε ότι θα μπορούσε να κάνει ακόμη τη διαφορά.
Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι πρόκειται για έναν από τους πιο σημαντικούς και ποιοτικότερους ξένους στην ιστορία της ομάδας κι ο κόσμος του οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ματς με την Πάφος FC…

Ανδρέας Βεντούρης

Related posts