Η Σέλτικ στέφθηκε πρωταθλήτρια Σκωτίας για 52η φορά, παίρνοντας τα σκήπτρα από τη Ρέιντζερς. Το 1-1 στην έδρα της Νταντί Γιουνάιτεντ για την 37η αγωνιστική της Premiership ήταν αρκετό για την ομάδα του Γιώργου Γιακουμάκη και του Βασίλη Μπάρκα (ο οποίος έμεινε ξανά εκτός αποστολής) και φυσικά του Άγγελου Ποστέκογλου.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 53ο λεπτό με κεφαλιά του Έλληνα επιθετικού, ο οποίος έφτασε τα 11 γκολ σε 20 αγώνες στο πρωτάθλημα. Ο αγώνας πήρε καλύτερο ρυθμό και είχε περισσότερες ευκαιρίες στο 2ο μέρος ύστερα από αυτό το γκολ, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 72′ με τον Ντίλαν Λέβιτ.
Η Σέλτικ κράτησε το 1-1 μέχρι τέλους (με τον Γιακουμάκη να γίνεται αλλαγή στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων) και ύστερα από ένα χρόνο υπεροχής της μεγάλης αντιπάλου, επέστρεψε στην κορυφή της Σκωτίας.
Η Ρέιντζερς επικράτησε 3-1 της Ρος Κάουντι στο «Άιμπροξ», αποτέλεσμα που δεν παίζει κάποιον ρόλο βαθμολογικά πλέον, με την ομάδα του Τζιοβάνι φαν Μπρόνκχορστ να έχει εξασφαλίσει ήδη το εισιτήριο για τον 3ο προκριματικό του Champions League και να ψάχνει εκείνο των ομίλων μέσω της κατάκτησης του φετινού τελικού Europa League.