Δεν αφήνουν μόνη την ομάδα οι ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ. Ακόμα και αν πολλοί περίμεναν ότι η αναμέτρηση με την Ανόρθωση θα ήταν αγώνας για την 1η θέση, εντούτοις η επιθυμία για να δουν ξανά την ομάδα τους στα μεγάλα ευρωπαϊκά σαλόνια, τους ανοίγει την όρεξη και τους…σπρώχνει εκ νέου στο ΓΣΠ.
Οι εκτιμήσεις και προβλέψεις λένε ότι δεν θα είναι λιγότεροι από 10 χιλιάδες αυτοί που θα πάνε τη Κυριακή στο γήπεδο με επικεφαλής τους οργανωμένους που ενδέχεται εκ νέου να γεμίσουν το νότιο πέταλο.
Αναφορικά με την ομάδα, οι επόμενες προπονήσεις θα ξεκαθαρίσουν το σκηνικό για πολλούς παίκτες των οποίων είτε η παρουσία, είτε απουσία θα είναι ιδιαίτερα σημαντική.
Συγκεκραμένα, στον κατάλογο των ποδοσφαιριστών αυτών είναι τα εξής ονόματα.
Τόμας Ντε Βινσέντι: Ο Αργεντινός θέλει να προλάβει και το δείχνει με το ότι σφίγγει τα δόντια για να ξεπεράσει το γνωστό πρόβλημα. Ακόμα και αν τον έχει σαν αλλαγή ο προπονητής θα είναι σημαντική εξέλιξη, αφού ο Ντανίλο εξακολουθεί να μην μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Γκεόργκι Κβιλιτάια: Δεν χρειάζεται ειδική ανάλυση για το πόσο πολύ τον θέλει η ομάδα του. Έχει συμπληρώσει 5 σχεδόν βδομάδες εκτός δράσης και γίνεται πρόβλεψη ότι θα πάει στην αποστολή.
Ντιεμερσί Ντογκαλά: Γίνεται λόγος για σίγουρη παρουσία του με την Ανόρθωση, παρόλο ότι αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στο ίδιο σημείο όπως και πριν το ντέρμπι με τον Απόλλων, γεγονός που τον κράτησε στον πάγκο και μπήκε σαν αλλαγή.
Αν επιβεβαιωθούν οι αισιόδοξες προβλέψεις τότε ενδεχομένως να είναι στην 11άδα του ντέρμπι.
Άντον Μάγκλιτσα:
Τα δεδομένα δεν είναι με το μέρος του. Λογικά θα απουσιάσει, αλλά η τελική απόφαση θα βγει την Παρασκευή ή ακόμα και το Σάββατο.