Ο Φανούριος Κωνσταντίνου, παραχώρησε δηλώσεις στο ΣΠΟΡ ΦΜ και αναφέρθηκε στο ντέρμπι τίτλου με το ΑΠΟΕΛ.
Αναλυτικά:
Aρχικά: «Η ομάδα είναι πανέτοιμη. Έχουμε κάνει τα πάντα και οι διοίκηση και το προπονητικό επιτελείο και η διοίκηση έτσι ώστε να είμαστε πανέτοιμοι για να πάρουμε τη νίκη σε ένα πολύ μεγάλο ματς. Δεν ξέρω αν θα αγκαλιάσουμε τον τίτλο με νίκη επί του ΑΠΟΕΛ. Θα κάνουμε όμως, ένα μεγάλο βήμα που ψάχνουμε εδώ και καιρό αλλά με το ΑΠΟΕΛ και την ΑΕΚ ήμασταν πολύ καλύτεροι. Υπάρχει ανυπομονησία, δίψα και διάθεση για το ντέρμπι».
Για το ότι έχασαν πολλούς βαθμούς στα πλέι οφ: «Βρίσκεται στα πόδια των παικτών να συνεχίσουν στην κορυφή και μετά το τέλος του αγώνα της Κυριακής. Στερηθήκαμε κάποιους βαθμούς. Με την Πάφος FC και τον Άρη δεν αξίζαμε τους βαθμούς, αλλά στα υπόλοιπα ματς χάσαμε τους βαθμούς μέσα από τα χέρια μας. Είτε από δικές μας ευκαιρίες, είτε από άλλες κάποιες συγκυρίες».
Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Θα ξεκαθαρίσει αύριο του Αυλωνίτη και Ογκεντά. Μαλεκκίδης και Κατελάρης είναι εκτός εδώ και καιρό. Υπάρχουν ακόμα δύο προπονήσεις και ίσως μπορέσω να απαντήσω αύριο για Αυλωνίτη και Ογκεντά».
Για το αν σκέφτονται την ισοπαλία: «Ψυχολογικά θα πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι. Αυτό αναμένουμε και την Κυριακή και με τη βοήθεια του κόσμου μας να πάρουμε τη νίκη. Δεν πρέπει να κάνεις τέτοια σενάρια πριν το ματς. Είναι υποθετικά τέτοια σενάρια. Αν κάνεις σενάρια για ισοπαλία θα πας συγχυσμένος. Εμείς, όπως είπα,  πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και χωρίς αβίαστα λάθη θα φτάσουμε στη νίκη. Ο κόσμος κάνει πάντοτε το καθήκον του. Έχουμε υποχρέωση απέναντι στον κόσμο και πρέπει να φτάσουμε στην πηγή για να ξεδιψάσουμε».
Τι θα σημαίνει μια νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Δεν σκεφτόμαστε μακριά. Αυτό είναι μακρινό γεγονός. Η προσοχή μας είναι στραμμένη στο ματς με το ΑΠΟΕΛ, έτσι ώστε να πάρουμε».