Ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοιας, Μάριος Αργυρίδης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για την πρόκριση στον τελικό.

Πρώτο σχόλιο: «Ήταν μια πολύ σημαντική βραδιά. Να ευχαριστήσουμε τους Ομονοιάτες που έσπασαν ένα ακόμη ρεκόρ. Για μένα ήταν πολύ μεγάλη η συγκίνηση, όταν ο κόσμος έβγαινε από το γήπεδο τραγουδώντας».

Για Νιλ Λένον: «Ο προπονητής είναι γνωστός. Κατέκτησε πρωταθλήματα, ήρθε στην Ομόνοια με ψηλούς στόχους. Αναγνώρισε πως η ομάδα έχει ποιότητα, πίστεψε στις δυνατότητές τους, έβγαλε τον καλύτερο εαυτό τους. Γι’ αυτό έγινε και η αλλαγή προπονητή, για να κυνηγήσουμε την κατάκτηση του κυπέλλου και την έξοδό μας στην Ευρώπη. Σίγουρα γίνεται πολύ καλή δουλειά στο θέμα των προπονητών. Ο Χένινγκ Μπεργκ έκανε φοβερή δουλειά στην Ομόνοια ενώ ο νέος προπονητής βάζει το δικό του στίγμα με διαφορετικό τρόπο σκέψης».

Για τον Λοΐζου: Πρέπει να τον αφήσουμε να αναπτύξει το ταλέντο του. Να δούμε και πώς τον αντιμετωπίζουμε σαν κυπριακό ποδόσφαιρο. Θυμίζω ότι δεν κλήθηκε στην Εθνική επειδή δεν είχε καλή απόδοση. Πρέπει να τους διαχειρίζεσαι σωστά. Αυτό κάνει ο προπονητής μας. Η φιλοσοφία της ομάδας να προωθεί νεαρούς ποδοσφαιριστές είναι πολύ σωστή».