Για τον επαναληπτικό με την Ομόνοια αλλά και την επόμενη μέρα της Ανόρθωσης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Δημήτρης Χριστοφόρου.

Για τη ρεβάνς με την Ομόνοια: «Είχαμε ισορροπία έως και ελαφριά υπεροχή στα τρία από τα τέσσερα ημίχρονα, αλλά στο ένα που η ομάδα υστέρησε σημαντικά, κατέστρεψε τα πάντα καθώς το 2-0 δεν ανατράπηκε ποτέ. Σημασία έχει το πόσο ουσιαστικός είσαι, η Ομόνοια είχε την ουσία και δίκαια πέρασε. Έγινε η προσπάθεια, δεν μπορεί να πει κανείς το αντίθετο για το χθεσινό παιχνίδι. Μας έλειψαν οι μεγάλες ευκαιρίες, με εξαίρεση το δοκάρι του Κορρέα που ίσως αν έμπαινε να άλλαζε κάτι, αλλά με τα ίσως και τα αν δεν προκρίνεσαι στον τελικό. Το παιχνίδι που υστερήσαμε και κατέστρεψε την προσπάθεια, ήταν το πρώτο».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε ακόμη τρία παιχνίδια που μπορούν είτε να μας φέρουν στην έκτη θέση ή στη δεύτερη. Είναι σημαντικό να νικήσουμε την Πάφος FC κι αν τα καταφέρουμε θα βρεθούμε σε καλύτερη θέση και θα ελπίζουμε ότι θα είμαστε στην Ευρώπη. Δεν τελείως η χρονιά, πρέπει να συνεχίσουμε να στηρίζουμε την ομάδα για να σώσουμε ότι σώζεται».

Τα αγωνιστικά: «Ο Αμπαρτζουμιάν είναι εκτός με κάρτες. Επιστρέφουν Λάζαρος, Αρτυματάς και Βερχόβετς. Για τον Ρουσιά και τον Ρισβάνη τα δεδομένα δεν είναι υπέρ τους, είναι δύσκολο να προλάβουν».