Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ομόνοιας Ανδρέας Χαρίτου μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την πρόκριση της ομάδας του.
«Δεν θα συγχωρήσουμε τον διαιτητή την απόφαση που ήταν υπερβολική και μας στέρησε να δούμε ένα παιχνίδι που δεν θα θέλαμε να τελειώσει. Θα ήταν άνετοι οι Ομονοιάτες αλλά από το 9ο λεπτό δεν θυμάμαι κι εγώ πόσες φορές είδα το ρολόι. Όπως είδα την φάση ήταν υπερβολική η αποβολή. Υπήρξε επαφή αλλά δεν κινδύνεψε ο ποδοσφαιριστής να τραυματιστεί» είπε αρχικά και πρόσθεσε:
«Ήρθε νωρίς η ισοφάριση. Το ότι ισοφαριστήκαμε νωρίς και η Ανόρθωση έδειχνε να κρατά μπάλα σαφώς και ήρθε στο μυαλό μας το χειρότερο σενάριο».
Το πιστεύατε για την πρόκριση με δέκα ποδοσφαιριστές: «Το πιστεύαμε αλλά ένα γκολ ακόμα να ερχόταν από την Ανόρθωση υπήρχε ο κίνδυνος. Μέχρι το τελευταίο σφύριγμα έχεις τον φόβο ότι θα αλλάξει αυτό. Η ομάδα προσαρμόστηκε με τα δεδομένα, λειτ0ούργησε καλά αμυντικά και είχε και κάποιες ευκαιρίες. Αν εξαιρέσουμε το δοκάρι δεν κινδυνέψαμε ιδιαίτερα».
Για τον τελικό: «Ο τελικός είναι τελικός. Όλοι έδειξαν να είναι προσγειωμένοι. Δηλώνουν ότι υπάρχει σεβασμός στον Εθνικό. Πριν λίγους μήνες σε άλλον ένα… τελικό 6άδας ο Εθνικός ήρθε και μας νίκησε στο ΓΣΠ. Μπορεί να είναι μια ομάδα που πολύ πιθανόν να παίζει στην β’ κατηγορία του χρόνου αλλά στον τελικό δεν θα φαίνεται αυτό»
Το άγχος και η πίεση θα είναι στην Ομόνοια; «Το άγχος της επιτυχίας θα το έχει η Ομόνοια. Φανταστείτε να αποτύχει η Ομόνοια μπροστά σε τόσο κόσμο, στο γήπεδο που είναι η έδρα της και να χαθεί και η Ευρώπη».