«Ήταν δύσκολη η αρχή, ζήτησα στο ημίχρονο να κάνουμε κάτι καλύτερο»
Αγγλία

«Ήταν δύσκολη η αρχή, ζήτησα στο ημίχρονο να κάνουμε κάτι καλύτερο»

Ο Γιούργκεν Κλοπ τόνισε πως στο ημίχρονο του ματς με τη Βιγιαρεάλ ζήτησε από τους παίκτες της Λίβερπουλ να παίξουν καλύτερα στο δεύτερο μέρος και από τους βοηθούς του να βρουν τι φταίει για το κακό πρώτο μισό και στάθηκε στην ποιότητα που διαθέτει η μεσοεπιθετική γραμμή, ώστε να έρθει η πρόκριση.
Αναλυτικά: «Στο ημίχρονο, είπα στα παιδιά να παίξουν καλύτερα από το πρώτο μέρος. Συνήθως, προσπαθούμε και βρίσκουμε μία κατάσταση για να τους δείξουμε που το εξηγεί. Είπα στους βοηθούς μου να βρουν μία τέτοια κατάσταση. Ο Πιτ Κράβιτς μου είπε ότι δεν βρίσκει.
Ήταν ξεκάθαρο ότι η αρχή ήταν δύσκολη για εμάς. Προσπαθήσαμε να πιέσουμε και πετάξαμε πολλές μπάλες. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το μομέντουμ. Εξηγήσαμε ό,τι έπρεπε, ώστε να γίνουμε πιο δυνατοί και να κινηθούμε εξυπνότερα. Δεν μπορέσαμε να βρούμε τους χώρους που θέλαμε.
Δεν υπήρχε ευελιξία στην τριπλέτα της επίθεσης, οπότε έπρεπε κάτι να αλλάξουμε. Είπα στα παιδιά ότι ήθελα να διαβάσω τίτλο “τα παιδιά με την ψυχική δύναμη ήρθαν στην πόλη”. Ήθελα να προκριθούμε γι’ αυτό».

 

Related posts