Το πιο μαγικό από τα έξι ευρωπαϊκά!

Στις 3 Μαΐου του 2009, ο Παναθηναϊκός έραψε το 5ο αστέρι του αφού κατέκτησε την Ευρωλίγκα επικρατώντας 73-71 της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον τελικό. Το sport-fm.gr θυμάται εκείνες τις στιγμές.
Μια μέρα σαν σήμερα το 2009 (3/5), ο Παναθηναϊκός κατέκτησε το πιο μαγικό ευρωπαϊκό από τα έξι που κοσμούν την τροπαιοθήκη του!
Το sport-fm.gr γυρίζει τον χρόνο πίσω και θυμάται ιστορίες από τον θρίαμβο του «τριφυλλιού» στο Final Four που διεξήχθη στη νεότευκτη O2 Arena του Βερολίνου, το οποίο είναι εκείνο με τα υψηλότερα μπάτζετ στην ιστορία του θεσμού και θεωρείται ως ένα από τα πλέον συγκλονιστικά όλων των εποχών.
Έχοντας χτίσει το κορυφαίο ρόστερ στην ιστορία και το πληρέστερο (πιθανότατα) στα χρονικά του ευρωπαϊκού μπάσκετ, οι «πράσινοι» κυριάρχησαν στη Γερμανία, παρότι η πορεία τους στην κανονική περίοδο δεν… προδιέθετε για κάτι τέτοιο.

Η πρώτη νίκη σε «εμφύλιο» ημιτελικό
Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να συγκρουστούν στα ημιτελικά οι δύο «αιώνιοι». Ο Παναθηναϊκός είχε αποκλείσει τη Σιένα στους «8» (3-1), παρότι ηττήθηκε στο ΟΑΚΑ στο 2ο ματς της σειράς. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έμπαινε με αυτοπεποίθηση στο Final Four, αφού είχε ξεπαστρέψει τη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά (3-1) και ήλπιζε ότι η οικονομική υπέρβαση που είχε κάνει, θα τον έφερνε στο κορυφαίο σκαλί του βάθρου.
Επιπροσθέτως, οι «ερυθρόλευκοι» είχαν το ψυχολογικό αβαντάζ, αφού στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις που συναντήθηκαν με το «τριφύλλι» σε ημιτελικά Final Four (1994, 1995) βγήκαν νικητές. Το ματς του Βερολίνου όμως είχε εντελώς διαφορετική τροπή.
Οι παίκτες του Ομπράντοβιτς ήταν μπροστά στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά αδυνατούσαν να «χτίσουν» διαφορά νίκης. Στο φινάλε, ο αγώνας εξελίχθηκε σε θρίλερ, με τους «πράσινους» να προηγούνται 84-82 με καλάθι του Πέκοβιτς, ένα λεπτό πριν από το τέλος.
Ακολούθησαν οι άστοχες προσπάθειες από Βούιτσιτς και Πέκοβιτς, με τον Ολυμπιακό να έχει σχεδόν 15 δευτερόλεπτα για μια γεμάτη επίθεση: ο Γκριρ δίστασε να εκτελέσει και πάσαρε στον Μπουρούση, που αστόχησε σε αριστερό χουκ, με τον Παναθηναϊκό να παίρνει πανηγυρική πρόκριση στον τελικό και να βάζει τέλος στην κατάρα των «εμφύλιων» ημιτελικών.

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός 82-84
Ολυμπιακός: Παπαλουκάς 9 (1), Τσίλντρες 11, Βούιτσιτς 14, Μπουρούσης 10 (1), Χαλπερίν 4, Γκριρ 18 (2), Βουγιούκας, Πρίντεζης 9, Ερτσεγκ 4 (1), Τεόντοσιτς 3 (1), Πάργκο.
Παναθηναϊκός: Κέτσμαν, Σπανούλης 18 (2), Περπέρογλου 4, Μπατίστ 19, Φώτσης 5 (1), Χατζηβρέττας, Νίκολας, Τσαρτσαρής, Διαμαντίδης, Πέκοβιτς 20, Γιασικεβίτσιους 18 (4).
Τα δεκάλεπτα: 21-27, 20-16, 22-23, 19-18.

Το κορυφαίο ημίχρονο σε τελικό Ευρωλίγκας
Προσπερνώντας τον… σκόπελο του «αιώνιου» αντιπάλου στον ημιτελικό, οι παίκτες του Ομπράντοβιτς έδιωξαν από πάνω τους την τεράστια πίεση και το ψυχολογικό βάρος που υπήρχε. Στον τελικό όμως τους περίμενε ένα ακόμα υψηλό εμπόδιο, η πλούσια και πανίσχυρη ΤΣΣΚΑ Μόσχας, που ήταν και η κάτοχος του τροπαίου.
Με… φόρα από την πρόκριση επί του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός μπήκε στο ματς που θα έκρινε τον τίτλο και πραγματοποίησε ένα ημίχρονο που μνημονεύεται σχεδόν από όλους ως το κορυφαίο σε τελικό της διοργάνωσης! Μια απίστευτη παράσταση, «μια εκπληκτική επίδειξη ισχύος», όπως έλεγε στην τηλεοπτική μετάδοση ο συγχωρεμένος Φίλιππος Συρίγος.
Κυριαρχώντας απόλυτα και στις δύο άκρες του παρκέ, οι «πράσινοι» ισοπέδωσαν την ομάδα του Μεσίνα κι έφτασαν να προηγούνται με +20 (48-28) στο φινάλε του 20λεπτου. Σε αυτό το διάστημα, το «τριφύλλι» είχε 8/14 τρίποντα και ξεδίπλωσε όλες τις αρετές του, ενώ σε όλους έχει μείνει χαραγμένη η τελευταία φάση του πρώτου μέρους, με τον Γιασικεβίτσιους να πασάρει πίσω από την πλάτη στον Νίκολας, ο οποίος έγραψε το 48-28 με τρίποντο.
Αμέσως μετά την ανάπαυλα η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +23 (51-28) με τρίποντο του Γιασικεβίτσιους, ωστόσο η «ομάδα του στρατού» αντέδρασε και έκλεισε την ψαλίδα, εκμεταλλευόμενη το βραχυκύκλωμα του Παναθηναϊκού και την ανοχή της διαιτητικής τριάδας (σ.σ. θα αναφερθούμε και παρακάτω σε αυτήν).
Μάλιστα, οι Ρώσοι μείωσαν σε απόσταση βολής (72-71) με δύο βολές του Σισκάουσκας, ενώ ακολούθως ο Γιασικεβίτσιους ευστόχησε σε 1/2 από τη γραμμή των βολών στα 6 δευτερόλεπτα. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε τον τελευταίο λόγο στο ματς, με το τρίποντο του Σισκάουσκας (υπό την ασφυκτική πίεση του Νίκολας) να βρίσκει μόνο… σίδερο και κάπως έτσι ράφτηκε το 5ο αστέρι στην πράσινη φανέλα, με το «τριφύλλι» να γίνεται η 3η δύναμη όλων των εποχών στο ευρωπαϊκό στερέωμα.

Η ανακούφιση και το ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς
Αμέσως μετά τη λήξη του τελικού, ο… αναψοκοκκινισμένος Ζέλικο Ομπράντοβιτς ξέσπασε! Ο Σέρβος τεχνικός επιτέθηκε φραστικά σε κάποιους ανθρώπους της Ευρωλίγκας και προς τη γραμματεία, με τον Δημήτρη Ιτούδη να προσπαθεί να τον συνετίσει για να πανηγυρίσουν αγκαλιασμένοι την «κούπα». Ακολούθησε η λεκτική επίθεση του Ζοτς προς τον Μεσίνα, με τον Ιταλό προπονητή να αναφέρει ότι ο κόουτς του «τριφυλλιού» είπε: «Μ@λ..α δεν έπρεπε να μου το κάνεις αυτό εμένα».
Χαρακτηριστικό και το στιγμιότυπο της αντίδρασης του πολυνίκη τεχνικού κατά δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ μετά από μια άκομψη ερώτηση που του έκανε. Φυσικά και μόλις ηρέμησε από την ένταση του τελικού, ο Ομπράντοβιτς απόλαυσε τις στιγμές και τραγουδούσε συνθήματα του Παναθηναϊκού παρέα με τους συνεργάτες του.
Σημειωτέο πως σε αρκετές περιπτώσεις κατά τη διάρκεια του αγώνα (ακόμα και στο φινάλε του), ο Σέρβος συμβουλεύτηκε τους παίκτες του δείχνοντας ότι τους έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Μάλιστα, αρκετοί που βίωσαν από κοντά εκείνη τη σεζόν της ομάδας, λένε ότι το επικό ξέσπασμά του μεσούσης της περιόδου μετά από ένα παιχνίδι με την Πρόκομ («ποιος Παναθηναϊκός θα πάει στο Final Four», είχε πει χαρακτηριστικά), ήταν η αιτία για να ξυπνήσει από τον λήθαργο η ομάδα του και να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Η εχθρική διαιτησία στο δεύτερο 20λεπτο του τελικού και ο οργισμένος «τυφώνας»
Μπραζάουσκας, Αρτεάγκα και Μπαχάρ επιλέχθηκαν ως οι «άρχοντες» του τελικού και έμελλε να προκαλέσουν τη μήνη των «πράσινων» για την προκλητική διαιτησία και τις αποφάσεις τους στο δεύτερο ημίχρονο. Επέτρεψαν το «ξύλο» των Ρώσων σε αυτό το διάστημα, με αποκορύφωμα το αντιαθλητικό φάουλ που δεν έδωσαν στον Λάνγκτον στην τελευταία επίθεση του «τριφυλλιού» στο ματς.
Είναι χαρακτηριστική και η αντίδραση του Θανάση Γιαννακόπουλου, που παρακολουθούσε χωρίς τον αδερφό του τη διοργάνωση (σ.σ. είχε μείνει στην Αθήνα ο Παύλος). Ο αγαπημένος «τυφώνας» των φίλων του Παναθηναϊκού ήταν τόσο οργισμένος, που έφτασε σε σημείο να πετάξει χαρτονομίσματα στον Αρτεάγκα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα!
Παρ’ όλα αυτά, ο παράγοντας του «τριφυλλιού» ζήτησε δημοσίως συγγνώμη για τη συμπεριφορά του λίγες ημέρες μετά. Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι οι αδερφοί Γιαννακόπουλοι άλλαξαν 3-4 φορές την ώρα της πτήσης τσάρτερ της επιστροφής προκειμένου να ικανοποιήσουν τους φίλους της ομάδας, η οποία περίμεναν για μια μοναδική αποθέωση.

Η παράδοση-παραλαβή της αρχηγίας
Με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να βρίσκεται στη δύση της σπουδαίας καριέρας του και στην τελευταία σεζόν του στα παρκέ, η αρχηγία είχε «μεταφερθεί» στον Δημήτρη Διαμαντίδη. Σε μια κίνηση που επιβεβαιώνει το μεγαλείο του, ο 3D φώναξε τον Φράγκι κατά τη στιγμή της απονομής και σήκωσαν παρέα το τρόπαιο στον ουρανό της O2 Arena.
Η κίνηση αυτή αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία αν αναλογιστούμε ότι το τοτέμ του «τριφυλλιού» βρισκόταν εκτός δωδεκάδας και ήταν με πολιτικά.

Οι «10 ημέρες» του Μπουρούση
Κι ενώ ο Παναθηναϊκός ετοιμαζόταν για τον τελικό με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Ολυμπιακός ήταν αναγκασμένος να ξεπεράσει την πίκρα του από τον χαμένο ημιτελικό. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπιζαν την Μπαρτσελόνα στον τελικό της… παρηγοριάς και σε ένα σημείο οι φίλοι του «τριφυλλιού» θέλησαν να πικάρουν τον Γιάννη Μπουρούση.
Ο Καρδιτσιώτης σέντερ γύρισε προς τη μεριά τους και με μια χαρακτηριστική χειρονομία, είπε στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού ότι «σε 10 ημέρες θα τα πούμε, σε 10 ημέρες», αναφερόμενος στα ραντεβού των δύο ομάδων για τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος.
Η συγκεκριμένη ατάκα έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών των «πράσινων», με τον Μπουρούση να βγαίνει χαμένος και στους τελικούς της Basket League. Θυμίζουμε ότι λίγα χρόνια αργότερα (σ.σ. το 2016), ο διεθνής σέντερ φόρεσε τη φανέλα του «τριφυλλιού».

Παναθηναϊκός-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 73-71
Παναθηναϊκός:
Σπανούλης 13 (3/5 τρ.), Περπέρογλου 6 (1), Μπατίστ 6 (4ρ.), Φώτσης 13 (3/6 τρ., 8ρ.), Νίκολας 7 (1), Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 10 (2/3τρ., 4ρ.), Πέκοβιτς 6, Γιασικεβίτσιους 10 (3/5 τρ., 4 ρ., 4ασ .).
ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ζήσης, Σμόντις 9 (1/4 τρ., 9 ρ.), Σισκάουσκας 13 (2/6 τρ.), Χόλντεν 14 (4 ασ .), Λόρμπεκ 5, Λάνγκντον 13, Κάουν 3, Κριάπα 9 (7 ρ.), Πλάνινιτς 5.
Τα δεκάλεπτα: 21-16, 48-28, 56-46, 73-71.

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Τα συλλυπητήρια του ΑΠΟΕΛ στον Κρέσπο για τον χαμό του πατέρα του!

Το ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση του ενημερώνει για τον ποδοσφαιριστή...

Λαρεντζάκης: «Δείξαμε χαρακτήρα, ήταν κλειδί η άμυνά μας»

Στο αμυντικό στοιχείο που έδειξε ο Ολυμπιακός, ιδίως στο...

Μπαρτζώκας: «Κυριαρχήσαμε στην άμυνα, πολύ σημαντική νίκη για τα playoffs»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας σε δηλώσεις του τόνισε ότι Ολυμπιακός...

Ο Ολυμπιακός θα καλύψει τη ρήτρα (17,5. εκατ.) του Κάρμο!

Ο Ολυμπιακός θα καλύψει τη ρήτρα αγοράς του Νταβίντ...

Βαθμολογία/Πρόγραμμα EuroLeague: Ο…σκληρός Ολυμπιακός συνεχίζει για το όνειρο της 4άδας!

Απίθανο διπλό στο Βελιγράδι για τον Ολυμπιακό, που λύγισε...

Η Μονακό καρδιοχτύπησε αλλά πέρασε από τη Λυών με κομβικούς Τζέιμς και Οκόμπο!

Η Μονακό δυσκολεύτηκε, αλλά πέρασε με νίκη από τη...

Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη!

Μετά από μια συνεδρίαση που διεξήχθη σε πολύ υψηλούς...

Θρίαμβος του Ολυμπιακού στο Βελιγράδι, με επική ανατροπή στην 4η περίοδο!

Όλα έμοιαζαν εναντίον του, όμως ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα...

«Κλείνει» Μπάιερ η Λεβερκούζεν για τη θέση του Μπονιφάς!

Η Νιούκαστλ μπήκε δυναμικά, σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, στη...

Η Εφές άλωσε την έδρα της Μπασκόνια με σαρωτικούς Λάρκιν – Κλάιμπερν!

Μεγάλο διπλό με 97-76 πέτυχε η Εφές κόντρα στην...

Άνετο πέρασμα για Μπαρτσελόνα στο Μόναχο και σταθερά σε τροχιά τετράδας!

Η Μπαρτσελόνα πέρασε άνετα από το Μόναχο επικρατώντας τη...

Kατάργηση φορολόγησης εισοδήματος στο φιλοδώρημα υπαλλήλων!

Με ν/σ που ψήφισε το απόγευμα η Ολομέλεια καταργείται...

Συνελήφθησαν οι κακοποιοί που απειλούσαν τον Ντι Μαρία!

Κακοποιοί απειλούσαν τις τελευταίες μέρες τον Ανχελ Ντι Μαρία...

Premier League: Τα ball boys θα σταματήσουν να δίνουν την μπάλα στους παίκτες

Σε μια σημαντική αλλαγή αναμένεται να προχωρήσει η Premier League....

ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ…

Ο Νικόλας Καρασαμάνης και η σύζυγος του. Ευτυχισμένοι και...

Ο ΚΟΟΥΤΣ…

Ο Χαράλαμπος Χαραλάμπους, αξιοποίησε ιδανικά το πολύ καλό ρόστερ...

Στην «Stark Arena» για το Παρτίζαν-Ολυμπιακός οι Ντίνο Ράτζα και Τόνι Κούκοτς!

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στην «καυτή» ατμόσφαιρα της «Stark Arena» κόντρα στην Παρτίζαν,...

ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ…

Ο Τσακανιάς μαζί με το Χατζηγεωργίου παρέλαβαν το τρόπαιο...

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ!

Αυτή είναι η ΑΕΛ στο Φούτσαλ!

Η απονομή και τα πανηγύρια μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στην ΑΕΛ! (ΦΩΤΟΣ)

Η ΑΕΛ κατέκτησε το Κύπελλο μετά την άνετη επικράτηση...

ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ!

Ο Φαμπρίτσιο ήταν η ηγετική μορφή για να κατακτήσει...

«Αυτό θα πάθει το ΑΠΟΕΛ, αν πέσει από την κορυφή…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το είπε ξανά ο Κώστας Μαλέκος, αυτή τη φορά...

Επιστολή από την μητέρα της Μαριλένας -«Έκλαψα περισσότερο από κάθε άλλη μέρα»

Επιστολή προς τον Γενικό Εισαγγελέα και τον Υπουργό Δικαιοσύνης...

ΚΑΡΑΣΑΜΑΝΗΣ: «Είναι ονειρική σεζόν… αφιερωμένο στον κόσμο»!

Αυτά δήλωσε μετά και την κατάκτηση του κυπέλλου ο...

Αλύγιστη η Ζάλγκιρις συνεχίζει απτόητη στο δρόμο για το play-in!

Με τον Κίναν Έβανς σε ρόλο πρωταγωνιστή, η Ζάλγκιρις...

ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ η ΑΕΛ! (ΦΩΤΟΣ)

Η ΑΕΛ νίκησε στο Αθλητικό κέντρο Κίτιον την ΑΕΚ...

ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ!

Αυτοί είναι οι φουτσαλιστές της ΑΕΛ. Οι κορυφαίοι την...

«Αυτό θα πω αν κάνει…διπλό το ΑΠΟΕΛ»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Κώστας Μαλέκος στο 110ο επεισόδιο της εκπομπής «Balla...

Μπουχαλάκης: «Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψουν τον πόνο και τα συναισθήματά μας»

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης μοιράστηκε τα συναισθήματά του και τις σκέψεις του...

Πόσο αλλάζει από την ήττα της 27ης Ιανουαρίου;

Πανέτοιμη για να υποδεχθεί την Πάφος FC μαζί με...

Το νέο…παιχνίδι του Ρονάλντο αξίας 2,5 εκατομμυρίων ευρώ!

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Αλ Νασρ, Κριστιάνο Ρονάλντο,...

Θρήνος σε Λίβερπουλ και Φόρεστ: Απεβίωσε ο Λάρι Λόιντ!

Ο… big Larry δεν είναι πια εδώ. Ο παλαίμαχος...

«Παίζει» και ανακοίνωση έκπληξη την Παρασκευή; (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΕΚ)

Αυτό που απασχολεί (κυρίως) είναι η έκβαση που θα...

Ατομικό για Μπάμπα στον ΠΑΟΚ, αμφίβολος για Παναθηναϊκό!

Η τακτική προσέγγιση από τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει του...

Από το ναδίρ (ίσως) στο ζενίθ σε… 147 μέρες!

Στις 5 Νοεμβρίου 2023 η ΑΕΚ έχανε από το...

ΠτΔ: «Δεν θα ακολουθήσουμε πολιτικές που οδήγησαν στα κοινωνικά παντοπωλεία»

Η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την...

ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ…

Μήνυμα ετοιμότητας από τον Πίριτς. Θα είναι στα δοκάρια...

Ο Μιλουτίνοβ ταξίδεψε μόνος του στο Βελιγράδι για να σταθεί στο πλευρό του Ολυμπιακού!

Στη Σταρκ Αρένα ο Νικόλα Μιλουτίνοβ, που ταξίδεψε από...

Ώρα για ξεκαθάρισμα λογαριασμών…

Η σύγκληση άτυπης γενικής συνέλευσης καταδεικνύει με τον πλέον...

Στο νοσοκομείο ο Τεόντοσιτς – Χάνει το ματς με Ρεάλ Μαδρίτης!

Πρόβλημα από το πουθενά για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο ενόψει του εκτός...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Έπαιρναν τα μισά χρήματα από τον Τιμούρ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μιχάλης Παπαγεωργίου, στην κουβέντα για τον Τιμούρ Κετσπάγια...

Συμφωνία με Κατσαντώνη για τα επόμενα τρία χρόνια! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Ο…κύβος ερρίφθη. Η Καρμιώτισσα έδωσε τα χέρια με τον...

«Παίζει» και ανακοίνωση έκπληξη την Παρασκευή; (ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΝ ΟΨΕΙ ΑΕΚ)

Αυτό που απασχολεί (κυρίως) είναι η έκβαση που θα...

ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ η ΑΕΛ! (ΦΩΤΟΣ)

Η ΑΕΛ νίκησε στο Αθλητικό κέντρο Κίτιον την ΑΕΚ...

Απέμειναν 750 και… τέλος!

Περίπου 750 διαθέσιμα εισιτήρια έχουν απομείνει για να προκύψει...

ΗΡΘΑΝ-ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Στην ΚΟΠ και σε κάποιες ομάδες, ήρθαν υποθέσεις από...

Βρήκαμε τη λύση, διώξαμε τον κόσμο…

Ο τελικός κυπέλλου στο μπάσκετ ήταν ομολογουμένως ένα εξαιρετικό...

ΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Αν προχωρήσουν (όπως φαίνεται) ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια για να...

ΠΡΟΒΛΕΨΗ…

Μπορεί να επέστρεψε…φορτωμένος με κούραση λόγω Εθνικής Γεωργίας, αλλά...

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Ντβάλι με το ΑΠΟΕΛ…

Είναι δεδομένο, ότι η αξία του Λάσα Ντβάλι θα...

INSTAGRAM