Ανακοίνωση για τον Ευριπίδη, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στα επεισόδια έξω από το «ΠΑΠ», χωρίς να φταίει, εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα.
Aναλυτικά:
«Επίσημη ανακοίνωση
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει την θλίψη και απογοήτευση του σε σχέση με τα επεισόδια που έχουν λάβει χώρα εκτός αγωνιστικού χώρου την προηγούμενη Κυριακή. Θλιβερή συνέπεια είναι ο σοβαρός τραυματισμό του 20χρονου Ευριπίδη που έτυχε να περνά τυχαία από το σημείο των διαπληκτισμών και σήμερα νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Το Σωματείο μας καταδικάζει κάθε παραβατική – εγκληματική συμπεριφορά, πόσο μάλλον όταν θύματα είναι αθώοι πολίτες που καμία σχέση δεν έχουν με χούλιγκανς που κρύβονται μέσα στις μάζες. Ταυτόχρονα, εκφράζουμε και τον προβληματισμό μας που για ακόμα μια φορά οι αρμόδιες αρχές δεν ενήργησαν αποτελεσματικά, χωρίς αυτό να δίνει ελαφρυντικά σε ανάρμοστες συμπεριφορές.
Το ΔΣ και όλος ο ερυθρόλευκος κόσμος εύχονται στον Ευριπίδη καλή ανάρρωση και να επιστρέψει στο σπίτι και την οικογένεια του υγιής και δυνατός.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ»