«Άκυρο» σε Μίλαν και Νιούκαστλ από Λουκάκου!
Αγγλία

«Άκυρο» σε Μίλαν και Νιούκαστλ από Λουκάκου!

Ο Ρομέλου Λουκάκου φαντάζει δύσκολο να συνεχίσει να αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην Τσέλσι. Το κλίμα έχει στραβώσει για τα καλά, με τους «μπλε» να παραμένουν δυσαρεστημένοι από τη συμπεριφορά του, ενώ και ο Τόμας Τούχελ φαίνεται πως επιθυμεί ένα διαφορετικού στιλ επιθετικό για τη νέα χρονιά.
Κάπως έτσι τα 118 εκατ. ευρώ που δαπανήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι φαίνεται πως πάνε… στράφι, με την Τσέλσι να του έχει τοποθετήσει τιμή πώλησης στα 75 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό που δεν μπορεί να το δώσει ο καθένας και αυτή τη στιγμή μοιάζει απαγορευτικό για την Ίντερ, η οποία σκέφτεται να τον πάρει ξανά πίσω.
Παρόλα αυτά, ο Λουκάκου είχε ήδη δύο προσφορές στα χέρια του, αφού οι άνθρωποι της Μίλαν και της Νιούκαστλ τον προσέγγισαν αλλά ο Βέλγος φορ δεν επιθυμεί να συνεχίσει την καριέρα του σε μία από τις δύο ομάδες.
Στη Μίλαν δεν θέλει να αγωνιστεί για λόγος ευθιξίας και επειδή είναι το αντίπαλο δέος της Ίντερ, ενώ στη Νιούκαστλ επειδή φοβάται πως δεν θα μπορέσει να πρωταγωνιστήσει άμεσα παρότι πλέον είναι νεόπλουτη.

Related posts