Άλλο ένα πρόσωπο που αναζητούνταν παραδόθηκε στις Αρχές για τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το περασμένο Σάββατο, πριν τον αγώνα ΑνόρθωσηΑπόλλωνα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, πρόκειται για πρόσωπο το οποίο καταγράφηκε από κλειστά κυκλώματα της περιοχής.
Σημειώνεται πως νωρίτερα, είχε παραδοθεί ένας νεαρός, ηλικίας 30 ετών. Ανακρινόμενος, ο 30χρονος, φέρεται να παραδέχθηκε τη συμμετοχή του στα επεισόδια και κατηγορήθηκε γραπτώς, για τα αδικήματα της οχλαγωγίας, χρησιμοποίησης επικίνδυνων αντικειμένων και παράνομης κατοχής, μεταφοράς και χρήσης εκρηκτικών υλών. Ο νεαρός αποδεσμεύτηκε για να κλητευθεί σε μεταγενέστερο στάδιο ενώπιον Δικαστηρίου.
Την ίδια ώρα, η Αστυνομία συνεχίζει να αναζητά άλλα οκτώ πρόσωπα, τα οποία εμπλέκονται στα επεισόδια που σημειώθηκαν έξω από το στάδιο της Λάρνακας.
Επιπλέον, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι έρευνες για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες, τραυματίστηκε ο 20χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε και υπέστη εγκαύματα στην προσπάθεια του να σβήσει φωτιά που μαινόταν σε χωράφι στην περιοχή, κοντά στο στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος.
Σημειώνεται πως, η Αστυνομία μετά από έρευνες και εξετάσεις έχει εντοπίσει ορισμένα τεκμήρια στο συγκεκριμένο σημείο τα οποία παραπέμπουν σε συγκεκριμένη κατεύθυνση, ενώ παράλληλα προχωρούν στη διερεύνηση της υπόθεσης αξιολογώντας μαρτυρικό υλικό.
Υπενθυμίζεται ότι, ο 20χρονος που διαμένει πλησίον του σταδίου, πήγε βόλτα τους σκύλους του και σε κάποια στιγμή διαπίστωσε τη φωτιά, επιχειρώντας να την σβήσει. Την ίδια στιγμή, υπήρχε ανάφλεξη της φωτιάς και φαίνεται ότι είχε ριφθεί μολότοφ προς το μέρος του, κάτι το οποίο διερευνά η Αστυνομία.
Άμεσα ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, ενώ ακολούθως λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Ο 20χρονος, νοσηλεύεται σε καταστολή, στη μονάδα εγκαυμάτων του νοσοκομείου, με την κατάσταση της υγείας του να είναι κρίσιμη, αφού φέρει εγκαύματα στο 45% του σώματός του.