Καταρχήν γράφω την ξεκάθαρη μου άποψη για το συγκεκριμένο διαιτητή, ο οποίος είναι η αιτία της νέας αντιπαράθεσης στο ποδόσφαιρο.
Κακώς τον υποβίβασε ο Μάζιτς και πολύ κακώς επίσης, ο Μάζιτς σε συνεργασία με την ΚΟΠ, ανακοίνωσε δημόσια την απόφαση του.
Μπορούσε κάλλιστα ο Σέρβος να τιμωρούσε σιωπηρά το διαιτητή, παρά να τον τιμωρήσει ξέροντας το οι πάντες.
Ο Νικόλας Νεοκλέους αποτελεί την…ασπίδα κάποιων ομάδων για να συνεχίσουν να κρίνουν τόσο το Μάζιτς, όσο και την ομοσπονδία.
Δημιουργείται εδώ το εξής ερώτημα. Όσοι επιμένουν στην επιστροφή του, το κάνουν επειδή πιστεύουν ότι είναι καλός διαιτητής ή επειδή…πικκαρίστηκαν  λόγω του ότι έγινε το θέλημα μίας ομάδας και συγκεκριμένα του ΑΠΟΕΛ;
Προφανώς το δεύτερο είναι που συμβαίνει και το εξηγώ γατί. Οι ομάδες που επιθυμούν την επάνοδο Νεοκλέους ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ, είχαν στο πρόσφατο παρελθόν, όχι απλά καταγγείλει, αλλά άσκησαν υπέρμετρη κριτική για λάθη που έκανε σε βάρος τους.
Δεν πάει καιρός, από τότε που ο Νικόλας Νεοκλέους, ήταν ανεπιθύμητος διαιτητής και ήταν επίσης σε δυσμενή θέση στον κατάλογο.
Επαναλαμβάνω. Η προσωπική μου άποψη είναι ξεκάθαρη. Με το σημερινό κατάλογο των διαιτητών, σαφώς και ο Νεοκλέους, έχει θέση στην α’ κατηγορία.
Η ουσία όμως δεν είναι αυτή. Αλλά είναι η επιβεβαίωση αυτού που γίνεται εδώ και χρόνια. Ότι δηλαδή το ποδόσφαιρο μας, παραμένει…έρμαιο στις επιλεκτικές ορέξεις αυτών που διοικούν τις ομάδες.
Μηδενός εξαιρουμένου…

Μιχάλης Παπαγεωργίου