Ο Καρίμ Μπενζεμά… έγραψε για μια ακόμη φορά ιστορία με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης! Έφτασε στις 600 συμμετοχές με την «βασίλισσα»!
Ο Καρίμ Μπενζεμά έχει γίνει ένας από τους σπουδαιότερους επιθετικούς στην ιστορία της Ρεάλ Μαδρίτης. Τα στατιστικά του το αποδεικνύουν και τα… νούμερα του. Σε κάθε ματς αποδεικνύει το γιατί θεωρείται τόσο σημαντικός και ιδιαίτερος για την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι.
Στο ματς κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του Champions League, σημείωσε ένα ακόμα απίθανο ρεκόρ. Ο Γάλλος επιθετικός που βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2009 στην Μαδρίτη, πέτυχε κάτι που… δεν το έχει πετύχει κάποιος μη-Ισπανός με την φανέλα της «βασίλισσας».
Συγκεκριμένα, ο Καρίμ Μπενζεμά θα κάνει την 600η εμφάνιση του με τη Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις και έχει ήδη σημειώσει 318 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 140 ασίστ. Απίστευτα στατιστικά που… δεν τα συναντάμε συχνά.
Έτσι έγινε ο όγδοος ποδοσφαιριστής που φτάνει τις 600 συμμετοχές με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης! Ωστόσο, είναι ο πρώτος μη-Ισπανός που το καταφέρνει. Άλλο ένα επικό επίτευγμα για τον Γάλλο σούπερ σταρ των Μαδριλένων.
Ο ηγέτης των «μερένχες» αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ… και δείχνει ασταμάτητος!