Η Παρί Σεν Ζερμέν μετά την ισοπαλία με τη Λανς (1-1) είναι και μαθηματικά πρωταθλήτρια Γαλλίας, με τον Λιονέλ Μέσι να πανηγυρίζει τον πρώτο του τίτλο με την ομάδα μετά τη μεταγραφή του το περασμένο καλοκαίρι.
Ο αποκλεισμός ωστόσο από το Champions League έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στις τάξεις του συλλόγου και οι αλλαγές το καλοκαίρι αναμένεται να είναι μεγάλες.
Εκτός από την ανανέωση του Κιλιάν Εμπαπέ, ο σύλλογος του Παρισιού θέλει να κρατήσει και τον Μέσι, με το Sky Sports να υποστηρίζει πως οι δύο πλευρές τα έχουν βρει και σύντομα αναμένεται ο Αργεντινός να ενεργοποιήσει την οψιόν ανανέωσης που υπάρχει στο συμβόλαιό του.

Στην περίπτωσή που αυτό συμβεί, ο Μέσι θα παραμείνει στο Παρκ Ντε Πρενς μέχρι το 2024, με το υπάρχον συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2023.
Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει επίσης, πως ο σύλλογος είναι ανοικτός στο ενδεχόμενο να επιτρέψει στον Νεϊμάρ να αποχωρήσει το καλοκαίρι ως δανεικός.
Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος έχει βρεθεί αρκετές φορές τη φετινή σεζόν στο στόχαστρο των οπαδών της ομάδας λόγω των εμφανίσεών του, με τον ίδιο μάλιστα να τους στέλνει πρόσφατα ένα μήνυμα.