Τα Πανεπιστημιακά Πρωταθλήματα Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης αποτελούσαν διαχρονικά πόλο έλξης πολλών φοιτητών – αθλητών και φοιτητριών – αθλητριών και η φετινή χρονιά ακολούθησε τον κανόνα .
Με ιδιαίτερα αθρόα συμμετοχή στο συγκεκριμένο άθλημα το αποτέλεσμα δεν ήταν άλλο από του να παρακολουθήσουμε ιδιαίτερα εξαιρετικά παιγνίδια τόσο στο ατομικό γυναικών όσο κα στο ατομικό αντρών .
Οι ταλαντούχοι αθλητές φοιτητές και φοιτήτριες μας σε όλους τους αγώνες πρόσφεραν θέαμα και κράτησαν το κοινό των Πανεπιστημίων τους σε αγωνία μέχρι και τον τελευταίο αγώνα .
Όπως όμως σε κάθε αγώνισμα υπάρχουν νικητές και ηττημένοι έτσι και εδώ και συγκεκριμένα στο ατομικό των αντρών πρώτος κατετάγη ο Στυλιανός Γεωργίου του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου ο οποίος μετά από ένα συναρπαστικό παιγνίδι κατάφερε και κέρδισε τον αντίπαλο του Χρίστο Σάββα, επίσης του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου
Την τριάδα της κορυφής συμπλήρωσε ο αθλητής του Πανεπιστημίου Frederick Παναγιώτης Κυριάκου.
Στις γυναίκες η υπόθεση … κορυφή ήταν του Πανεπιστημίου Κύπρου αφού στην τελική τριάδα βρέθηκαν τρείς αθλήτριες του ιδίου Πανεπιστημίου.
Στον…. «εμφύλιο» που διεξήχθη πρώτη κατετάγη η Χριστίνα Παναγιώτου του Πανεπιστημίου Κύπρου η οποία νίκησε την συμφοιτήτρια της Νίκα Ρεγγίνου.
Την τριάδα της κορυφής συμπλήρωσε η Μερόπη Ζυμαρίδη επίσης του Πανεπιστημίου Κύπρου
Αναλυτικά η τελική κατάταξη . . . .
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΑΝΔΡΩΝ 2021-2022 (14/4/2022)

1. ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ)
2. ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΑΒΒΑ (ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ)
3. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΥ (FREDERICK UNIVERSITY)
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΑΤΟΜΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 2021-2022 (14/4/2022)
1.ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ)
2.ΝΙΚΑ ΡΕΓΓΙΝΟΥ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ)
3.ΜΕΡΟΠΗ ΖΥΜΑΡΙΔΗ (ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ)