Η Μίλαν θέλει την επόμενη σεζόν να είναι ακόμη πιο δυνατοί. Για να το πετύχουν αυτό παρουσιάζονται πρόθυμοι να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα.
Σας είχε λείψει η Μίλαν που πρωταγωνιστούσε σε Ιταλία και Champions League. Μια ομάδα γεμάτη παίκτες – προσωπικότητες που άφηνε όλη την Ευρώπη με το στόμα ανοιχτό; Οι «Ροσονέρι» βαδίζουν στον σωστό δρόμο για να ζήσουν ξανά τέτοιες στιγμές. Να ανέβουν ξανά σε κορυφές και να κατακτήσουν τίτλους. Στέφανο Πιόλι και Πάολο Μαλντίνι έχουν καταφέρει τα τελευταία χρόνια να αλλάξουν προς το καλό τη μοίρα της Μίλαν.
Με τη βοήθεια πάντα της νυν διοίκησης. Μια διοίκηση που βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη και στοχεύει στο να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα από το Μιλάνο. Η τρέχουσα σεζόν ολοκληρώνεται με τη Μίλαν να παλεύει μέχρι τελικής πτώσης για τον τίτλο της Serie A. Ό,τι και να γίνει όμως, ό,τι και να συμβεί στο τέλος της σεζόν, η διοίκηση έχει ήδη κάνει το… κουμάντο της για το καλοκαίρι.
Οι Μιλανέζοι ετοιμάζονται να τινάξουν την μπάνκα στον αέρα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Gazzetta dello Sport ο ιταλικός σύλλογος αναμένεται να αραδιάσει στο τραπέζι 300 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό που θα ξοδευτεί για να ενισχυθεί η ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο. Οι Ιταλοί μιλούν για μια αντεπίθεση που θα προκαλέσει τρόμο όχι μόνο εντός των τειχών αλλά σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι έξι μεγάλοι στόχοι της Μίλαν το καλοκαίρι
Οι «Ροσονέρι» θέλουν ανεξαρτήτου τίτλου της Serie A να γίνουν ακόμη πιο δυνατοί την επόμενη χρονιά. Να δημιουργήσουν το ρόστερ που θα μπορεί να διεκδικήσει την άλλη σεζόν όλους τους διαθέσιμους τίτλους. Οι στόχοι των Πιόλι και Μαλντίνι είναι έξι στον αριθμό. Όλοι κοστίζουν ουκ ολίγα εκατομμύρια. Βέβαια με αυτό το μπάτζετ τα πράγματα γίνονται πιο εύκολα. Νκουνκού, Μπότμαν, Αλέ, Οριγκί, Τζανιόλο και Τσουαμενί.
Έξι παίκτες που αν έρθουν στο Σαν Σίρο αυτομάτως η Μίλαν γίνεται πανίσχυρη. Καμία από τις παραπάνω περιπτώσεις ωστόσο δεν είναι εύκολη. Όλες οι υποθέσεις, όλοι οι ποδοσφαιριστές δεσμεύονται με συμβόλαια, τα οποία η Μίλαν καλείται να σπάσει…