Σε πολύ άσχημο φεγγάρι η Αταλάντα, που γνώρισε την ήττα με 2-1 στην έδρα της από τη Βερόνα. Μετρά πλέον τρεις σερί ήττες, έχασε επαφή με τις ευρωπαϊκές θέσεις ενώ την προηγούμενη εβδομάδα αποκλείστηκε και από τη Λειψία στο Europa League.
Στο 6ο λεπτό ο Μαλινόβσκι γύρισε όμορφα στην περιοχή κι έκανε το σουτ αλλά ο Μοντιπό είπε όχι και στο 24’ ο Λάζοβιτς έβγαλε τη σέντρα και ο Φαραόνι από κοντά σημάδεψε το δοκάρι. Στο 26’ το σουτ του Καπράρι έφυγε μόλις έξω ενώ στο επόμενο λεπτό ο Μούσο είπε όχι σε νέο σουτ του Καπράρι.
Στο 37ο λεπτό ο Κοουπμάινερς έσωσε με το κεφάλι στον Σαπάτα που πλάσαρε άστοχα από το πέναλτι και στο 45+2’ ο Σιμεόνε πρόλαβε τον Μούσο κι έκανε το γύρισμα από δεξιά και ο Τσεκερίνι με κεφαλιά σε κενή εστία έγραψε το 0-1.
Και μάλιστα στο 55ο λεπτό ο Μούσο απέκρουσε το πλασέ του Ίλιτς αλλά η μπάλα βρήκε στον Κοουπμάινερς και κατέληξε στα δίχτυα της Αταλάντα για το 0-2. Στο 59’ ο Μούσο έσωσε μετά από σουτ του Λάζοβιτς και στο ίδιο λεπτό, η κεφαλιά του Σιμεόνε πέρασε ελάχιστα έξω.
Στο 65ο λεπτό ο Μοντιπό έσωσε μετά από κεφαλιά του Παλομίνο ενώ στο 81’ το σουτ του Λαζάνια από μακριά, σταμάτησε στο δοκάρι της Αταλάντα. Και στην κόντρα, ο Τζαπακόστα σέντραρε από δεξιά και ο Σκαλβίνι με κεφαλιά μείωσε σε 1-2. Στο 86ο λεπτό το σουτ του Τζαπακόστα πέρασε μόλις έξω.

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Παλομίνο, Τζαπακόστα, Χάτεμπουρ (56’ Πετσέλα), Ντεμιράλ (58’ Ντζιμσίτι), Σκαλβίνι (87’ Πάσαλιτς), Ντε Ρόουν, Μαλινόβσκι (34’ Μίραντσουκ), Μπογκά (56’ Μουριέλ), Κοουπμάινερς, Σαπάτα.

ΒΕΡΟΝΑ: Μοντιπό, Φαραόνι, Γκίντερ (30’ Σούταλο), Καζάλε, Τσεκερίνι (71’ Βελόσο), Ταμέζ, Λάζοβιτς (78’ Ντεπάολι), Μπαράκ, Ίλιτς, Καπράρι (78’ Χόνγκλα), Σιμεόνε (78’ Λαζάνια).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ