Χωρίς αναβαθμίσεις στην Ίμολα η Red Bull
AutoMoto

Χωρίς αναβαθμίσεις στην Ίμολα η Red Bull

Fonbet Powers you up! Πάρε το Powerbank σου τώρα!

Πακέτο αναβαθμίσεων ετοιμαζόντουσαν να φέρουν στην Red Bull Racing, στο τριήμερο του ιταλικού Grand Prix (22-24 Απριλίου), με στόχο να βελτιωθεί η απόδοση της RB18 και να μειωθεί το βάρος της.
Ωστόσο, φαίνεται πως τα πλάνα αυτά άλλαξαν, με τον επικεφαλής της ομάδας να δηλώνει στο «motorsport.com»: «Όλα είναι μέρος της εξέλιξης του μονοθέσιου. Δεν θα έλεγα πως ετοιμάζουμε ένα μεγάλο πακέτο.
Το γεγονός πως θα έχουμε Αγώνα Sprint σημαίνει πως υπάρχει πολύ λίγος διαθέσιμος χρόνος να αξιολογήσεις τις αναβαθμίσεις. Έχουμε μόλις μία περίοδο ελεύθερων δοκιμών και μετά έχουμε κατατακτήριες δοκιμές. Πρέπει να έχεις μεγάλη αυτοπεποίθηση ώστε να φέρεις αναβαθμίσεις στο μονοθέσιό σου».
Παράλληλα, είπε: «Πιστεύω πως όσο μαθαίνουμε το πώς λειτουργούν τα ελαστικά και το πώς αποδίδει το μονοθέσιο, έχουμε μία ξεκάθαρη εικόνα για το προς τα πού πρέπει να κινηθούμε στην εξέλιξη της RB18. Μετά από τρεις αγώνες, έχουμε όλα όσα χρειάζονται για το υπόλοιπο της σεζόν. Τώρα προσπαθούμε να φτάσουμε τη Ferrari. Είμαστε η δεύτερη ταχύτερη ομάδα και αυτό είναι θετικό. Φυσικά κι αυτοί ξεκίνησαν το project του 2022 πολύ νωρίτερα από εμάς, οπότε τώρα προσπαθούμε να τους φτάσουμε. Ήδη έχουμε ξεκινήσει να κατανοούμε τα προβλήματα που έχουμε».

Related posts