Οι «τζιαλορόσι» πήραν ισοπαλία 1-1 μέσα στην έδρα της Νάπολι με γκολ στο 90+1′ κι άφησαν τους «παρτενοπέι» στο -4 από την κορυφή.
Τίτλος τέλος για τη Νάπολι, που έμεινε στο 1-1 μέσα στην έδρα της με τη Ρόμα. Στο -4 από τη Μίλαν πλέον οι «παρτενοπέι» και στο -2 από την Ίντερ που έχει και ματς λιγότερο.
Στο 4ο λεπτό ο Τζανιόλο έφυγε από αριστερά αλλά άργησε να κάνει τη σέντρα και κόπηκε από τον Κουλιμπαλί ενώ στο 7’ ο Ιμπάνιεθ γκρέμισε τον Λοσάνο στην περιοχή και μετά από εξέταση του VAR δόθηκε το πέναλτι υπέρ της Νάπολι. O Ινσίνιε εκτέλεσε εύστοχα κι έγραψε το 1-0.
Στο 30’ ο Πατρίσιο είπε όχι εντυπωσιακά σε σουτ του Λοσάνο από τα δεξιά ενώ στο 39’ ο Πελεγκρίνι εκτέλεσε από αριστερά το φάουλ και ο Οσιμέν βρήκε την μπάλα με το κεφάλι και την έστειλε στο δοκάρι της ομάδας του.
Στο 61ο λεπτό ο Κάρσντορπ σέντραρε από δεξιά και ο Έιμπραχαμ έχασε απίθανη ευκαιρία από κοντά με κεφαλιά ενώ στο 90+1’ ο Έιμπραχαμ πάτησε όμορφα στον Ελ Σααραουί που πλάσαρε από το πέναλτι για το 1-1.

ΝΑΠΟΛΙ: Μερέτ, Μάριο Ρουί, Κουλιμπαλί, Ραχμάνι, Τζανόλι, Ανγκισά, Λομπότκα (57’ Ζιελίνσκι), Ρουίθ (68’ Ντέμε), Ινσίνιε (82’ Ζουάν), Λοσάνο (68’ Ελμάς), Οσιμέν (83’ Μέρτενς)

ΡΟΜΑ: Πατρίσιο, Μαντσίνι (84’ Πέρεθ), Κάρσντορπ, Ζαλέβσκι (75’ Ελ Σααραουί), Ιμπάνιεθ, Σμόλινγκ, Ολιβέιρα (75’ Βερετού), Κριστάντε (46’ Μχιταριάν), Πελεγκρίνι, Τζανιόλο (86’ Αφενά Γκιάν), Έιμπραχαμ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ