Τον Σουηδό Αμέλ Μούγιανιτς (21ζχρονος μέσος) στέλνουν στο ΑΠΟΕΛ και το επιβεβαιώνει και ο μάνατζερ του Νότσι Χαμασόρ ο οποίος εκπροσωπεί και τον Σαρφό.
Ο Νότσι μίλησε σε ΜΜΕ της Σουηδίας και είπε συγκεκριμένα:
«Ο Αμέλ είναι χαρούμενος που το ΑΠΟΕΛ είδε τις δυνατότητές του, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει κάνει ούτε έναν αγώνα στην Άλσβενσκαν. Η απογοήτευση από την  Μάλμε είναι τεράστια».
Στο ρεπορτάζ σημειώνεται επίσης: «Στο ΑΠΟΕΛ, ο Μουγιάνιτς μπορεί να παίξει στην μεσαία γραμμή με τον πρώην παίκτη της Μάλμε, Κίνγκσλεϊ Σάρφο, ο οποίος είναι δανεικός από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας με οψιόν αγοράς. Ο 27χρονος έπαιξε εννέα αγώνες για την Μάλμε το 2017».
Αναφέρθηκε στον Μούγιανιτς και ο προπονητήςτης Μάλμε Μίλος Μιλόγεβιτς  «Η κατάσταση μαζί του είναι ότι του δώσαμε μία, θα πρέπει να πείτε ευκαιρία. Από τον Ιανουάριο του δώσαμε την ευκαιρία και θέλαμε να τον βοηθήσουμε, αλλά σαφώς η ομάδα τώρα είναι πολύ μεγάλη. Υπάρχουν πολλοί παίχτες στη θέση του, πιστεύει επίσης ότι θα πάει δανεικός αυτό το καλοκαίρι οπότε προπονείται ατομικά. Είναι στη δική του προπόνηση» είπε και πρόσθεσε για τα περί πειθαρχικού παραπτώματος από τον παίκτη:
«Όχι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Είναι καλό παιδί, ίσως οι προσδοκίες ήταν πολύ υψηλές όταν μπήκε στην ανδρική ομάδα. Ίσως όχι πολύ μεγάλες, αλλά ίσως να ήθελε πραγματικά να κάνει ό,τι μπορούσε με βάση την ποιότητά του. Δεν λειτούργησε αυτό, και ήρθε μια απογοήτευση. Ούτε στη Χόμπρο έπιασε. Όταν επέστρεψε από την Έστερ ήθελα να του δώσω μια ευκαιρία όπως σε όλους τον Ιανουάριο, να τον δω στο προπονητικό μας περιβάλλον. Αλλά δεν λειτούργησε, οπότε νομίζω ότι χρειάζεται μια αλλαγή και να παίξει κάπου. Να βρει χαρά και αυτοπεποίθηση – γιατί έχει ποιότητα».

ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ