Μήνυμα στήριξης στην ομάδα έστειλαν οι οργανωμένοι της ΑΕΚ στην πρωινή προπόνηση, αλλά ταυτοχρόνως ζήτησαν από τους παίκτες να τα δώσουν όλα για να επιτευχθούν οι στόχοι.
Όταν οι φίλοι της ομάδας έκαναν την εμφάνισή τους κι έγιναν αντιληπτοί, η προπόνηση σταμάτησε και οι ποδοσφαιριστές τους χειροκρότησαν! Μέλος των οργανωμένων πήρε πρώτος τον λόγο, λέγοντάς τους τα εξής:
«Να ξέρετε ότι σας στηρίζουμε. Θέλουμε να αγωνίζεστε όπως με τον Απόλλωνα, να έχετε πάθος, ασχέτως αν δεν νικήσαμε. Το μίνιμουμ που θέλουμε από εσάς είναι να εξασφαλίσετε μια θέση στην Ευρώπη και να κατακτήσετε το κύπελλο».
Από την πλευρά του, ο Νταβίντ Μπαντία μιλώντας στον κόσμο, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τους τόνισε ότι «δουλεύουμε για να φέρουμε νίκες στην ομάδα». Αξίζει να σημειωθεί ότι οι φίλοι της ΑΕΚ ύψωσαν τα χέρια για να φωνάξουν το σύνθημα με το όνομα της ομάδας και το ίδιο έπραξαν και οι ποδοσφαιριστές («ΑΕΚΑΕΚ»), όπως μπορείτε να αντιληφθείτε κι από τη φωτογραφία!
Αξίζει να σημειωθεί επίσης το τι λέχθηκε από τον Ιβάν Τρισκόφσκι στο τέλος της προπόνησης: «Ευχαριστώ πολύ που ήρθατε. Αυτή τη φορά δεν θα σας πω τίποτα, δεν θα ακούσετε λόγια. Θα μας δείτε στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του αρχηγού, θέλοντας προφανώς να στείλει το μήνυμα ότι… τέρμα τα λόγια, είναι η ώρα για πράξεις.
«Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνατε για την ομάδα», τους είπε επίσης ο Τσάβι Ρόκα… Η κίνηση των οργανωμένων ήταν ασφαλώς σημαντική, θέλοντας να στείλουν το μήνυμα πως παρά τα ανεπιτυχή αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, παραμένουν δίπλα στην ομάδα. Ήρθε η ώρα των παικτών να ανταποδώσουν αυτή τη στήριξη εντός αγωνιστικού χώρου…
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ: Τέσσερα ονόματα περιλαμβάνει το απουσιολόγιο ενόψει του ντέρμπι με την Ανόρθωση. Τόμοβιτς, Τάντι, Παναδέρο και Μαρτής δεν υπολογίζονται από τον Νταβίντ Μπαντία.

Ανδρέας Βεντούρης