Μπορεί ο κόσμος να αποθέωσε την ομάδα με το τέλος του αγώνα με την Πάφος FC στέλνοντας μήνυμα στήριξης, αλλά στον Απόλλωνα υπάρχει μεγάλος προβληματισμός κι αυτό κατέδειξε η παρουσία του προέδρου, Νίκου Κίρζη, στη συνέντευξη Τύπου του Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ.
Ο Γερμανός τεχνικός μπορεί να αντέδρασε στο ερώτημα δημοσιογράφου εάν σκέφτεται να παραιτηθεί, αλλά ο προβληματισμός στις τάξεις των γαλάζιων είναι δεδομένο ότι τον αγγίζει και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό.
Μπορεί να στάθηκε στο ματς με την ΑΕΚ και το πώς χάθηκε η νίκη στο τέλος ή στην εμφάνιση στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, αλλά αν βάλουμε στη ζυγαριά τα υπόλοιπα –δηλαδή τα αρνητικά, θα είναι σαφώς πολύ περισσότερα. Δεν είναι όμως μονάχα τα αποτελέσματα, είναι και η εικόνα της ομάδας, η οποία κόντρα στην Πάφος FC ήταν τραγική, ολοκληρώνοντας το ματς χωρίς τελική στο στόχο…
Το ερώτημα είναι αν τίθεται θέμα Τσόρνιγκερ, τώρα που έρχεται και η διακοπή του πρωταθλήματος ελέω Πάσχα. Αν δηλαδή στον Απόλλωνα θελήσουν να κάνουν ένα δυνατό ταρακούνημα στα αποδυτήρια, μόλις τέσσερεις αγωνιστικές πριν από το φινάλε, ή θα στηρίξουν τον Γερμανό μέχρι τέλους πιστεύοντας ότι θα βρει τις λύσεις και η ομάδα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι μετά την ήττα από την Πάφος FC, στον Απόλλωνα σκέφτονται… πολλά. Μένει να δούμε σε ποιες ενέργειες θα προχωρήσει η διοίκηση για να αλλάξει την υφιστάμενη κατάσταση.

Ανδρέας Βεντούρης