Ούτε παραγγελία να έκαναν στο ΑΠΟΕΛ το αποτέλεσμα στο Τσίρειο ανάμεσα σε Απόλλωνα και Πάφος FC.
Η ομάδα της Πάφου έκανε στους «γαλαζοκίτρινους» ένα τεράστιο δώρο αλλά για να το… ξετυλίξουν πρέπει και αυτοί να κάνουν το ίδιο πράγμα στο Τσίρειο την Κυριακή (19:00 Cytavision Sports 1/Live balla.com.cy)… να φύγουν με το διπλό κόντρα στον Άρη.
Αν το πετύχουν θα πλησιάσουν την κορυφή στον έναν βαθμό, την μικρότερη δυνατή διαφορά, την στιγμή που θα απομένουν ακόμα 12 διαθέσιμοι μέχρι το φινάλε. Ουσιαστικά θα μπουν στην τελική ευθεία για τον τίτλο σχεδόν από την ίδια αφετηρία με τον Απόλλωνα και αυτή η ευκαιρία «απαγορεύεται» να πάει χαμένη.
Το ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε αποστολή με 23 ποδοσφαιριστές και μένει να δούμε με ποιους θα παρατάξει την ομάδα του ο Σωφρόνης Αυγουστή.
Η τετράδα της άμυνας με τον τερματοφύλακα δεν αλλάζουν σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Πάφος FC. Ο Μιχαήλ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με τους Καρώ και Βινίσιους κενρικό αμυντικό δίδυμο, τον Ζοάο Πέδρο δεξιά και τον Σαμπάλα αριστερά.
Στην μεσαία γραμμή θα κινείται ο Σόουζα με τον Σαρφό και μάλλον τον Ντανίλο, με τον Σατσιά να διεκδικεί επίσης θέση. Αριστερά θα παίξει ο Οκριασβίλι, δεξιά μάλλον ο Θεοδώρου και στην κορυφή της επίθεσης ο Μάγκλιτσα.

Χρίστος Χρίστου