Μετά την πρόκριση κόντρα στην ΑΕΛ ο προπονητής της Ομόνοιας Νιλ Λένον αναφέρθηκε στον Αμπντουλάχι Σέχου ο οποίος ήταν στον πάγκο, και τόνισε ότι δεν έπαιξε επειδή χρειάζεται λεπτά.
Αυτά τα λεπτά πιθανότατα θα του τα δώσει στο παιχνίδι που ακολουθεί με τον Εθνικό Άχνας προκειμένου σιγά, σιγά να τον ετοιμάσει ενόψει και των σημαντικών αγώνων που θα ακολουθήσουν στο Κύπελλο (η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για την Τρίτη).
Εφόσον πάρει χρόνο συμμετοχής ο Νιγηριανός στο Κυριακάτικο παιχνίδι, τότε θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση (με την φανέλα της Ομόνοιας) μετά από περισσότερο από ενάμιση μήνα.
Έπαιξε για ένα 10λεπτο σαν αλλαγή στο παιχνίδι με την Δόξα στις 12 Μαρτίου και τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να χάσει τον πρώτο προημιτελικό με την ΑΕΛ και να μην προλάβει να είναι έτοιμος στον επαναληπτικό λόγω υποτροπής (έπαιξε ενδιάμεσα με την Εθνική Νιγηρίας).
Στην διάθεση του Λένον πέραν από τον Σέχου θα είναι και ο Χούμποτσαν ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Μοναδική απουσία θα είναι ο Παναγιώτης Ζαχαρίου η αποθεραπεία του οποίου βρίσκεται σε καλό δρόμο και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του.

Χρίστος Χρίστου