Η Μπαρτσελόνα έμεινε εκτός συνέχειας του Europa League γνωρίζοντας την ήττα με 3-2 από την Άιντραχτ στο «Καμπ Νου», αλλά ο Ζοάν Λαπόρτα ήταν έξαλλος για άλλον λόγο. Περίπου 30.000 φίλοι της γερμανικής ομάδας έκαναν την έδρα της καταλανικής ομάδας να θυμίζει… γερμανικό γήπεδο και ο πρόεδρος της «Μπάρτσα» είναι αποφασισμένος να βρει τι έφταιξε.
«Πρέπει να αποδεχτούμε τον αποκλεισμό, είμαστε στενοχωρημένοι και εκνευρισμένοι, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε στο πρωτάθλημα. Το πιο ανησυχητικό για μένα ήταν ότι αυτή η εικόνα στις κερκίδες ήταν ντροπή. Απαγορεύεται να επαναληφθεί. Συγκεντρώνουμε πληροφορίες και θα λάβουμε μέτρα. Αυτό που έγινε είναι εξοργιστικό και αποτελεί ντροπή! Θα πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί στο εξής, θα πρέπει να πάρουμε μέτρα. Ως φίλος της Μπαρτσελόνα νιώθω ντροπή που στο γήπεδο ήταν μάλλον περισσότεροι φίλαθλοι των αντιπάλων από τους δικούς μας. Ζητάμε συγγνώμη για αυτό που συνέβη», ανέφερε.
Για το ίδιο θέμα τοποθετήθηκε και ο Τσάβι. «Περίμενα 70-80 χιλ. φιλάθλους μας στο γήπεδο, αλλά δεν ήταν έτσι. Η κερκίδα ήταν σχεδόν μοιρασμένη και η ατμόσφαιρα δεν μας βοήθησε. Το κλαμπ εξετάζει τι συνέβη», τόνισε ο προπονητής των «μπλαουγκράνα».