Την αποχώρηση του από το χώρο του futsal ανακοίνωσε με ανάρτηση του ο Πέτρος Κωνσταντίνου.
Αναλυτικά: Κάποιος έκανε report την ανάρτηση μου.
(ούτε μετά από 16 χρόνια δεν μας αφήνουν να μιλήσουμε, ούτε εδώ), για αυτό την αναρτώ και πάλι.
Μετά από 28 χρόνια ενεργούς εμπλοκής, ανακοινώνω την οριστική αποχώρησή μου από το χώρο του Κυπριακού fustal. 16 χρόνια υπομονής είναι πάρα πολλά για τα συνταρακτικά που συμβαίνουν.
Από το 2006 το Κυπριακό futsal ταλαιπωρείται και σκοτώνεται από μια συγκεκριμένη κλίκα ποδοσφαιριστών. Κάποιοι από αυτούς είναι (και) σημερινοί προπονητές (κάποιοι εξακολουθούν να παίζουν) και είχαν ανέκαθεν τον ενορχηστρωτή τους (και αυτός νυν προπονητής). Στόχος τους είναι να δημιουργούν κλίκες σε όλες τις ομάδες και στην Εθνική για να ανταλλάζουν τις θέσεις και να αποβάλλουν όσους δεν είναι στην κλίκα τους.
Θα ενημερώσω δημόσια και αναλυτικά στη συνέχεια για όσα συνταρακτικά έχουν γίνει από το 2006 μέχρι και σήμερα.
Για να γνωρίζει ο φίλαθλος κόσμος την πραγματική ιστορία του αθλήματος και όχι την εγκληματική παραχάραξη της και την παρουσίαση της πιο ψεύτικης δυνατής εικόνας.
Το futsal αν πρέπει να ευχαριστεί κάποιους είναι αυτούς “που έφτυσαν αίμα”, να δημιουργήσουν αναπτυξιακά πλάνα, Εθνικές ελπίδων, σχολές προπονητών, να κερδίσουν τίτλους με τα σωματεία και να έχουν μαζί τους εντυπωσιακές Ευρωπαϊκές πορείες. Όχι αυτούς που κάνουν τις “συμμαχίες” και στήνουν όλα τα απίστευτα τηλεθεάματα.
Και αποχωρώ με τον τίτλο του πιο τίμιου μακράν στο χώρο. Τόσο τίμιος που δεν φοβάμαι να κάνω αυτή την ανάρτηση.