Σε Μαδρίτη και Άνφιλντ βγαίνει η 4άδα!

H τετράδα των ημιτελικών του Champions League θα «σφραγιστεί» απόψε (13/4, 22:00) με τη Μάντσεστερ Σίτι να καλείται να διαχειριστεί το προβάδισμα της στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο», ενώ η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου θα ψάξει ένα… θαύμα στο «Άνφιλντ».

Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Βιγιαρεάλ «τσέκαραν» το βράδυ της Τρίτης (12/3) τα εισιτήρια τους για τα ημιτελικά του Champions League και περιμένουν απόψε να μάθουν ποια θα είναι η αντίπαλος τους στην τελευταία «στροφή» πριν τον μεγάλο τελικό του «Σταντ Ντε Φρανς». Οι «Μερένγκες» θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του ζευγαριού Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης (Cosmote Sport 2 HD), ενώ τα «Κίτρινα Υποβρύχια» αν η Μπενφίκα δεν κάνει την μεγαλύτερη ανατροπή της σύγχρονης ιστορίας της θα «μονομαχήσουν» με τη Λίβερπουλ (Cosmote Sport 3 HD).

Η Ατλέτικο ψάχνει την ανατροπή και την… δικαίωση

Η Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» παρατάχθηκε με ένα… υπερβολικά αμυντικό σχηματισμό, 5-5-0, με το οποίο αναμενόμενα δεν κατάφερε να αναπτυχθεί ορθολογικά και δεν κατέγραψε ούτε μία τελική. Οι «Πολίτες» εν τέλει βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Κέβιν Ντε Μπρόινε, επικράτησαν με 1-0 και πήραν ισχνό προβάδισμα πρόκρισης για τα ημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα καλείται στο 100ο της παιχνίδι στο Champions League να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα του πρώτου παιχνιδιού στο αναμενόμενα… καυτό «Γουάντα Μετροπολιτάνο», όπου οι «Ροχιμπλάνκος» με «όπλο» τον κόσμο τους ψάχνουν την ανατροπή και την… δικαίωση του Ντιέγκο Σιμεόνε. Αν οι Μαδριλένοι προκριθούν ποιος θα θυμάται ότι στο πρώτο ματς οριακά πέρασαν τη σέντρα;

Στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου μια μέρα πριν τη μεγάλη ρεβάνης της Μαδρίτης ο Ντιέγκο Σιμεόνε μίλησε με τα καλύτερα λόγια τόσο για τον Πεπ Γκουαρδιόλα όσο και για τους ποδοσφαιριστές του. «Η Σίτι παίζει με τον ίδιο τρόπο όποιον κι αν αντιμετωπίζει. Έχουν μια εγκατεστημένη, αποδεκτή και επικροτούμενη φιλοσοφία. Έχουν σπουδαίους παίκτες και μεγάλο προπονητή. Η πίεση, οι γρήγορες μεταβάσεις και το τι μπορούμε να κάνουμε, θα είναι σημαντικά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Τσόλο».

Από την πλευρά του ο Καταλανός τεχνικός των «Πολιτών» ξεκαθάρισε πως το παιχνίδι της Μαδρίτης δεν θα έχει καμία σχέση με αυτό που έγινε στο «Έτιχαντ», αναφέροντας: «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, εν συγκρίσει με αυτή της προηγούμενης εβδομάδας. Είναι στο σπίτι τους με τους οπαδούς τους στο πλάι τους. Στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο» δημιουργούν προβλήματα, αμύνονται και βγαίνουν καλά στην αντεπίθεση. Θα έχουν περισσότερη ένταση στο επιθετικό μισό του γηπέδου από ό,τι είχαν στο προηγούμενο ματς».

Τα στατιστικά του Ατλέτικο Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Αυτή η σεζόν είναι η τέταρτη φορά που η Ατλέτικο Μαδρίτης χάνει τον πρώτο αγώνα νοκ άουτ εκτός έδρας του Champions League – η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε προχώρησε σε δύο από τις τρεις προηγούμενες περιπτώσεις, αποκλείοντας την Μπαρτσελόνα το 2015-16 (3-2 στα συνολικά γκολ) και τη Μπάγερ Λεβερκούζεν το 2014-15 (1-1 στο σύνολο, προκρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι).

Αυτό θα είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις – οι Citizens κέρδισαν μόλις τρία από τα προηγούμενα 11 εκτός έδρας παιχνίδια τους εναντίον Ισπανών αντιπάλων (1 ισοπαλία – 7 ήττες), ωστόσο ένα από αυτά ήρθε στο πιο πρόσφατο ταξίδι τους υπό τον Πεπ Γκουαρδιόλα. (2-1 εναντίον της Ρεάλ Μαδρίτης τον Φεβρουάριο του 2020).

Μετά από εννέα νίκες σε δέκα εντός έδρας αγώνες μεταξύ Νοεμβρίου 2017 και Οκτωβρίου 2020, η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι χωρίς νίκη στα επτά τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της στο Champions League (4 ισοπαλίες – 3 ήττες) – η τελευταία της νίκη στη διοργάνωση εντός έδρας ήρθε τον Οκτώβριο του 2020 (3-2 εναντίον της Ζάλτσμπουργκ).

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, έχει αντιμετωπίσει την Ατλέτικο Μαδρίτης εκτός έδρας σε έξι παιχνίδια ως προπονητής (3 νίκες – 3 ήτττες), με πιο πρόσφατη από αυτές την ήττα με 0-1 στο Champions League ενώ ήταν επικεφαλής της Μπάγερν Μονάχου το 2015- 16. Αυτό θα είναι το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του Γκουαρδιόλα στο «Γουάντα Μετροπολιτάνο».

Η Ατλέτικο Μαδρίτης απέτυχε να επιχειρήσει ένα σουτ στον πρώτο αγώνα με τη Μάντσεστερ Σίτι. Από το 2003-04, τα λιγότερα σουτ που έχει καταγράψει μια ομάδα σε διπλούς αγώνες του Champions League είναι τέσσερα, από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ εναντίον της Μπάγερν Μονάχου το 2014-15. Η μόνη ομάδα που απέτυχε να καταγράψει ένα σουτ στα δύο παιχνίδια ήταν η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στους ημιτελικούς του 2003-04 εναντίον της Πόρτο.

Αυτό θα είναι το 100ο παιχνίδι της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League – οι Citizens έχουν κερδίσει 55 από τα πρώτα 99, που είναι ήδη τα περισσότερα από μια αγγλική ομάδα εδώ σε 100 αγώνες στη διοργάνωση. Συνολικά, μόνο η Ρεάλ Μαδρίτης έχει κερδίσει περισσότερα από τα πρώτα 100 παιχνίδια της στο Champions League (57).

Ο επιθετικός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Αντουάν Γκριεζμάν, έχει σκοράρει 29 γκολ στην καριέρα του στο Champions League – εάν σκοράρει σε αυτό το παιχνίδι, θα ξεπεράσει τον Νταβίντ Τρεζεγκέ (29) και θα ανέβει τέταρτος στη λίστα των Γάλλων σκόρερ, μετά από τον Καρίμ Μπενζεμά (83), Τιερί Ανρί (50) και Κιλιάν Μπαπέ (33).

Ο Ριγιάντ Μαχρέζ της Μάντσεστερ Σίτι έχει σκοράρει έξι γκολ στα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια του στο Champions League. Ο Αλγερινός έχει σκοράρει σε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια στα νοκ άουτ της διοργάνωσης. Εάν σκοράρει σε αυτόν τον αγώνα, μόνο ο Κριστιάνο Ρονάλντο θα έχει σκοράρει σε περισσότερα συνεχόμενα νοκ άουτ παιχνίδια (6 – 2013-2015).

Ο Αντουάν Γκριεζμάν συμμετείχε άμεσα στο 67% των γκολ της Ατλέτικο Μαδρίτης στο Champions League αυτή τη σεζόν (6/9 – τέσσερα γκολ, δύο ασίστ). την υψηλότερη αναλογία οποιουδήποτε παίκτη για την ομάδα του μεταξύ των οκτώ προημιτελικών το 2021-22.

Ο Ζοάο Κανσέλο συμμετείχε άμεσα σε πέντε γκολ για τη Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League αυτή τη σεζόν (δύο γκολ, τρεις ασίστ), τα περισσότερα από έναν μπακ σε μία από τις ομάδες του Πεπ Γκουαρδιόλα σε μία μόνο αγωνιστική περίοδο στη διοργάνωση, μαζί με τον Ντάνι Άλβες το 2010-11 (επίσης δύο γκολ, τρεις ασίστ).

Για το «θαύμα» στο «Άνφιλντ» η Μπενφίκα του Βλαχοδήμου

Η Λίβερπουλ βρίσκεται με το… ενάμιση πόδι στην τετράδα της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά την σχετικά… άνετη νίκη της επί της Μπενφίκα στο «Ντα Λουζ». Παρά τη φανταστική εμφάνιση του Έλληνα διεθνή τερματοφύλακα, Οδυσσέα Βλαχοδήμου, η ομάδα του συμπαίκτη του στην εθνική ομάδα, Κώστα Τσιμίκα κέρδισε με 3-1 και έθεσε γερά «θεμέλια» πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς. Οι «Αετοί» της Λισαβόνας για να κάνουν ακόμα μια υπέρβαση μετά τον αποκλεισμό της Μπαρτσελόνα στους ομίλους και του «άχαστου» Άγιαξ στους «16» και να προκριθούν μέσα στο «Άνφιλντ» θα χρειαστούν ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά «θαύματα» που έχουμε δει στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο τεχνικός των Πορτογάλων, Νέλσον Βερίσιμο, στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ξεκαθάρισε πως αυτός και η ομάδα του έχουν πίστη στην ανατροπή και στάθηκε στη σημασία του πρώτου γκολ. «Μπαίνουμε σε αυτό το παιχνίδι με φιλοδοξία και πίστη στη δουλειά που κάνουμε. Ξέρουμε ότι έχουμε έλλειμμα δύο τερμάτων, αλλά τα πράγματα μπορούν να αλλάξουν και αν σκοράρουμε πρώτοι, μπορούμε να αλλάξουμε την πορεία του αγώνα. Αντιμετωπίζουμε μια από τις καλύτερες ομάδες στον κόσμο. Θα πρέπει να είμαστε αποτελεσματικοί και συνεπείς στην επίθεση και να λάβουμε υπόψη τη στρατηγική της Λίβερπουλ».

Από την πλευρά του ο προπονητής των «Κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ χτύπησε «καμπανάκι» για τη ρεβάνς με τη Μπενφίκα και έφερε ως παράδειγμα το ματς με την Ίντερ, στο οποίο η Λίβερπουλ ηττήθηκε, αλλά προκρίθηκε, αφού είχε κερδίσει με 2-0 στο Μιλάνο. «Είναι 3-1 στο ημίχρονο, είναι τόσο δύσκολο όσο το 2-0. Καλή βάση, αλλά αν σκοράρουν ένα το παιχνίδι αλλάζει, όπως νιώσαμε απέναντι στην Ίντερ. Το νιώσαμε όταν σκόραραν την περασμένη εβδομάδα. Πρέπει πραγματικά να τους κάνουμε να νιώσουν ότι αυτό είναι ένα μέρος που δεν θέλουν να βρίσκονται», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός της Λίβερπουλ.

Οι αριθμοί του Λίβερπουλ – Μπενφίκα

Η Λίβερπουλ κέρδισε 3-1 στον πρώτο αγώνα στη Λισαβόνα – οι Κόκκινοι στέφθηκαν Πρωταθλητές Ευρώπης στις δύο προηγούμενες περιπτώσεις στις οποίες κέρδισαν και τα δύο ματς σε αγώνα νοκ άουτ φάσης Ευρωπαϊκού Κυπέλλου/Champions League εναντίον της Μπενφίκα, κάνοντάς το στην 1977-78 και 1983-84.

Μόνο δύο ομάδες έχουν κερδίσει με διαφορά μεγαλύτερη του ενός γκολ τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» για το Champions League. Παρ’ όλα αυτά, μία από αυτές τις δύο ομάδες είναι η Μπενφίκα, που επιβλήθηκε στην έδρα των Κόκκινων με 2-0 τη σεζόν 2005-06 για τους 16 της διοργάνωσης. Για την ιστορία, η άλλη ομάδα που τα έχει καταφέρει είναι η Τσέλσι, η οποία είχε θριαμβεύσει με 3-1 στους προημιτελικούς του 2008-09.

Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει και τα πέντε τελευταία παιχνίδια της εναντίον πορτογαλικών ομάδων στο Champions League, σκοράροντας 16 γκολ και δεχόμενη μόλις τρία. Συνολικά, είναι αήττητη σε εννέα παιχνίδια εναντίον ομάδων της Primeira Liga στη διοργάνωση από τότε που η Μπενφίκα κέρδισε στο Άνφιλντ τον Μάρτιο του 2006 (7 νίκες, 2 ισοπαλίες).

Η Λίβερπουλ προκρίθηκε και στις τελευταίες 12 περιπτώσεις στα νοκ-άουτ του Champions League που πήρε τη νίκη στον πρώτο αγώνα. Η μοναδική φορά που οι «Reds» αποκλείστηκαν ενώ είχαν κερδίσει στο πρώτο παιχνίδι ήρθε στα προημιτελικά της σεζόν 2001-02 εναντίον της Μπάγερ Λεβερκούζεν, όταν είχαν πάρει τη νίκη με 1-0 στο Άνφιλντ αλλά ηττήθηκαν με 4-2 στη Γερμανία από τους μετέπειτα φιναλίστ της διοργάνωσης.

Η Μπενφίκα μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία εννιά εκτός έδρας παιχνίδια της στο Champions League (3 ισοπαλίες – 5 ήττες), με τη νίκη αυτή να έρχεται στον φετινό γύρο των «16» κόντρα στον Άγιαξ στο Άμστερνταμ. Στην ιστορία τους στη διοργάνωση οι «αετοί» έχουν καταφέρει να κερδίσουν συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια μόλις μία φορά, και συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο-Οκτώβριο του 2011 υπό τις οδηγίες του Ζόρζε Ζεσούς.

Η Λίβερπουλ θέλει να φτάσει στα ημιτελικά του Champions League για τρίτη φορά υπό τον Γιούργκεν Κλοπ, τόσες φορές είχαν καταφέρει να προκριθούν οι «Κόκκινοι» στη διοργάνωση πριν αναλάβει ο Κλοπ (2004-05, 2006- 07 και 2007-08, όλες υπό τον Ράφα Μπενίτεθ).

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ έχει σκοράρει 14 γκολ σε 23 εμφανίσεις για τη Λίβερπουλ στο «Άνφιλντ» στο Champions League και με το επόμενο εντός έδρας γκολ θα ξεπεράσει τον Στίβεν Τζέραρντ (14) για τα περισσότερα γκολ που σημείωσε παίκτης της Λίβερπουλ στο Άνφιλντ στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο/Champions League.

Ο Ντάργουιν Νούνιες έχει σκοράρει πέντε γκολ σε εννέα συμμετοχές στο Champions League για την Μπενφίκα αυτή τη σεζόν, ενώ κανένας παίκτης δεν έχει σημειώσει περισσότερα γκολ για την πορτογαλική ομάδα σε μία μόνο σεζόν στη διοργάνωση (Νούνο Γκόμες με πέντε τέρματα το 1998-99).

Από την αρχή της σεζόν 2017-18 –η πρώτη της Λίβερπουλ υπό τον Γιούργκεν Κλοπ στο Champions League– μόνο ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (54) έχει συμμετάσχει σε περισσότερες φάσεις που καταλήγουν σε γκολ από τον Μοχάμεντ Σαλάχ (46) στη διοργάνωση.

Μεταξύ των παικτών με 500 λεπτά συμμετοχής στο Champions League αυτή τη σεζόν, ο Ράφα της Μπενφίκα έχει την υψηλότερη μέση απόσταση μεταφοράς μπάλας από οποιονδήποτε εξτρέμ στη διοργάνωση. Ο Πορτογάλος έχει πραγματοποιήσει συνολικά 94 μεταφορές (κινώντας 5+ μέτρα με την μπάλα), καλύπτοντας κατά μέσο όρο 13,9 μέτρα ανά μεταφορά.

Ακολουθήστε το Balla στο Facebook, στο Instagram και στο TikTok

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
Previous article
Next article
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

 

Ο Μπόελι θα αποχωρήσει από την προεδρία της Τσέλσι το 2027!

Ο Τόντ Μπόελι θα αφήσει τον ρόλο του προέδρου της Τσέλσι το 2027, όταν...

Η επόμενη μέρα της Γενικής Συνέλευσης…

Η έκτακτη Γενική Συνέλευση της ΑΕΛ μπορεί να μην...

Μπαλτάκος: «Την άλλη εβδομάδα η απόφαση για Πογέτ…»

Τα δεδομένα γύρω από τη διεξαγωγή του τελικού του Κυπέλλου...

ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ;

Μάθαμε ότι, ο Νταουσβίλι σταμάτησε το ποδόσφαιρο και ο...

Ντάνστον: «Ο Παναθηναϊκός παίζει εξαιρετικό μπάσκετ με ταλαντούχους σουτέρ»

Την παραμονή του στη δεύτερη θέση της Ευρωλίγκας και...

Χατζηδιάκος: «Φτάσαμε τόσο κοντά, δεν σημαίνει ότι δεν θα τα καταφέρουμε ποτέ»

Ενωτικός και πεπεισμένος πως θα πετύχει στο μέλλον δήλωσε...

Πλησιάζει η ώρα των υπογραφών με τον Μεντιλίμπαρ για νέο συμβόλαιο έως το 2025!

Η προφορική συμφωνία μεταξύ Βαγγέλη Μαρινάκη και Χοσέ Λουίς...

Ο ΛαΜέλο Μπολ χάνει το υπόλοιπο της φετινής σεζόν!

Ο ΛαΜέλο Μπολ δεν θα αγωνιστεί ξανά την τρέχουσα...

ΑΕΚ ενόψει Ολυμπιακού: «Αγνοείστε τυχόν προκλήσεις – Να φύγει άπρακτος όποιος έρθει για σόου ή να προκαλέσει τιμωρία»

Μήνυμα στους φιλάθλους της ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό έστειλε η ΑΕΚ. Η...

Επέστρεψαν Ρόουζ και Φετφατζίδης ενόψει Λαμίας!

Με νέο πρόσωπο τον Λίντσεϊ Ρόουζ, ο οποίος ολοκλήρωσε τις...

ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ…

Απόλυτα ευχαριστημένος από τη ζωή του στην Κύπρο, έχει...

O Κάρι έβαλε τα κλάματα μετά την αποβολή του Γκριν… (BINTEO)

Πνευματικά εξαντλημένος με τη στάση του Ντρέιμοντ Γκριν δείχνει...

Θανατική ανάκριση για Θανάση: Αυτούσιο το δριμύ κατηγορώ της Νομικής Υπηρεσίας

Με τα πυρά να στρέφονται στην παθολογοανατόμο, δρ Δήμητρα...

Στοιχημάτιζε ασταμάτητα: Νέες παραβάσεις από Τονάλι!

Η στοιχηματική του δραστηριότητα δεν σταμάτησε στην Ιταλία, αλλά...

Καθαρή αύξηση €65,4 εκ. κατέγραψαν οι συνολικές καταθέσεις τον Φεβρουάριο!

Σημαντική καθαρή αύξηση κατά €65,4 εκατομμύρια, κατέγραψαν οι συνολικές...

Ελεγκτική: «Έχουμε τα θέματά μας με τη Νομική Υπηρεσία αλλά…»

Τις δηλώσεις του Γενικού Ελεγκτή, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, στο ΡΙΚ,...

Συμφωνία με Κατσαντώνη για τα επόμενα τρία χρόνια! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Ο…κύβος ερρίφθη. Η Καρμιώτισσα έδωσε τα χέρια με τον...

ΠΡΟΒΛΕΨΗ…

Μπορεί να επέστρεψε…φορτωμένος με κούραση λόγω Εθνικής Γεωργίας, αλλά...

EΠΙΣΗΜΟ: Έκτακτη ΓΣ στην Ανόρθωση με γηπεδικό, μεταβίβαση μετοχών κι όχι μόνο!

Το ΔΣ του σωματείου της Ανόρθωσης με ανακοίνωσή του...

«Έπαιρναν τα μισά χρήματα από τον Τιμούρ…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Μιχάλης Παπαγεωργίου, στην κουβέντα για τον Τιμούρ Κετσπάγια...

Ποσό €551,8 εκ., έχει συμψηφιστεί από την Κυβέρνηση μέχρι τέλος Φεβρουαρίου 2024!

Ποσά ύψους €551,8 εκατομμυρίων, έχει συμψηφιστεί από την Κυβέρνηση...

Καταβάλλει το μεγαλύτερο ποσό στο κράτος ύψους η ΚΕΔΙΠΕΣ!

Στην μεγαλύτερη τριμηνιαία καταβολή σε μετρητά προς το κράτος,...

Ο 92χρονος που συγκινεί μιλώντας για την Ομόνοια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Eνημέρωση από την Ομόνοια για τη σειρά «12ος παίκτης»...

ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ…

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του Τόνγκια, δεν αφήνουν καμία...

«Δεν έχουμε εθνική συνείδηση στην Κύπρο…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτό τόνισε ο Κώστας Μαλέκος στο 110ο επεισόδιο της...

«Πρωτάθλημα το ΑΠΟΕΛ και κύπελλο η Ομόνοια»! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο ποδοσφαιριστής της ΕΝΠ, Ανδρέας Χριστοφή σε μίνι συνέντευξή...

«Θα έπρεπε να είχατε έτοιμο το Πανθεσσαλικό»!

Την κατάσταση του Πανθεσσαλικού καυτηρίασε ο Θόδωρος Καρυπίδης ξεκαθαρίζοντας...

Αναβλήθηκε το Παναθηναϊκός-Προμηθέας λόγω φόβων επεισοδίων!

Η Ελληνική Αστυνομία άναψε «κόκκινο» στη διεξαγωγή του αγώνα...

Τότε αποφασίζει ο Τσάμπι Αλόνσο για τη Λίβερπουλ!

Γνωρίζει ότι έχει μπροστά του φορτωμένο πρόγραμμα με τις...

ΜΕΣΑ-ΕΞΩ

Ενώ πλησιάζει η επιστροφή Κοκόριν, μένει έξω ο τιμωρημένος...

Στις 8 Απριλίου η παρουσίαση των εορτασμών…

Ενημέρωση από την ΑΕΚ για την παρουσίαση των εορτασμών: Η...

Φασούλας: «Έπεσαν οι μάσκες, ο Λιόλιος είναι χωρίς αρχές, αξίες και πρόγραμμα»

Ο συνδυασμός «πρώτα το μπάσκετ» εξαπέλυσε μύδρους κατά του...

Το αδιέξοδο οδηγεί σε άτυπη γενική συνέλευση!

Τα οικονομικά προβλήματα και η έλλειψη ρευστότητας οδηγεί τη...

Τσικίνιο για Ολυμπιακό: «Στόχος η κατάκτηση του Conference League…»

Για όλους και για όλα μίλησε στην Πορτογαλία και...

Αυτούς στηρίζουν οι Οικολόγοι για Δημάρχους-Αντιδημάρχους στην επαρχία Λευκωσίας

Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, μετά τη συνεδρία...

EuroLeague: Τα σενάρια και οι ισοβαθμίες για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό!

Η φράση «βγήκαν τα κομπιουτεράκια» ίσως είναι μικρή για...

Ο γνώριμος Γιουγκ στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός, Δανός στη Λεωφόρο

Ο άπειρος Δανός, Μίκελ Ρέντερ ορίστηκε στο ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Αυτό είναι το συμβόλαιο του Ντβάλι με το ΑΠΟΕΛ…

Είναι δεδομένο, ότι η αξία του Λάσα Ντβάλι θα...

ΧΡΗΜΑ-ΑΠΟΕΛ

Ο Μπέλετς, ο Ντβάλι και ο Κβιλιτάια πάνε στην...

ΠΟΥΡΣΑΪΤΙΔΗΣ: «Διαφωνώ με τον Τιμούρ, ιδανική περίπτωση ο Γιοβάνοβιτς…»

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης μίλησε στον Super Sport fm 104.0...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!

Οι αυξήσεις θα οδηγήσουν σε άνοδο της βενζίνης κοντά...

Το δάνειο, οι επαφές και η… φημολογία

Οι προσπάθειες για δανειοδότηση έχουν πέσει στο κενό και...

ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ο Κεραυνός! (ΦΩΤΟΣ)

Στη 12η κατάκτηση κυπέλλου της ιστορίας του, έφθασε ο Κεραυνός,...

Συμφωνία με Κατσαντώνη για τα επόμενα τρία χρόνια! (ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

Ο…κύβος ερρίφθη. Η Καρμιώτισσα έδωσε τα χέρια με τον...

ΚΑΤΙ…ΨΗΝΕΤΑΙ!

Όσοι παρακολουθούν τις εξελίξεις στην Ανόρθωση, συμφωνούν και λένε...

Γ.ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΕΛ: Τα χρέη, το έργο της διοίκησης, οι εκλογές και η… αποκάλυψη! (ΦΩΤΟΣ)

Πραγματοποιήθξκε στην αίθουσα «Saint George 1930» η Γενική Συνέλευση...

INSTAGRAM