Ο κυνηγός της Μπενφίκα, Ντάργουιν Νούνιεζ βρίσκεται στη λίστα τριών εκ των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης.
Η Μπενφίκα παραδοσιακά αρέσκεται στο να εξάγει μελλοντικούς αστέρες. Οι «Αετοί» κάθε χρόνο εργάζονται με στόχο να γεννούν νέους πρωταγωνιστές. Να παρουσιάζουν νέα αστέρια που μετά το Ντα Λουζ θα ανοίξουν τα φτερά τους και θα κυριαρχήσουν στην Ευρώπη. Τα παραδείγματα είναι… άπειρα. Το φετινό πρότζεκτ της Μπενφίκα ακούει στο όνομα, Ντάργουιν Νούνιεζ. Ο Ουρουγουανός επιθετικός της ομάδας από τη Λισαβόνα έχει καταφέρει – δικαίως – να αποσπάσει πάνω του όλα τα φώτα της δημοσιότητας.
Μετράει 24 γκολ σε 24 συμμετοχές στο πορτογαλικό πρωτάθλημα. Πέντε σε έξι συμμετοχές στο φετινό Champions League. Πετυχαίνει γκολ με κάθε τρόπο. Γεμίζει όσο κανένας άλλος την αντίπαλη περιοχή. Ξέρει να πασάρει την κατάλληλη στιγμή. Τι άλλο να κάνει για να χαρακτηριστεί στα 22 του το νέο μεγάλο «κανόνι» της Λατινικής Αμερικής.

Παρί, Τσέλσι και Γιουνάιτεντ στα πόδια του Νούνιεζ
Βρίσκεται στην Ευρώπη μόλις 2,5 χρόνια. Από την Αλμερία πήγε στην Μπενφίκα και από κει… άγνωστο. Η χρηματιστηριακή του αξία έχει εκτοξευθεί. Η Μπενφίκα με τη σειρά της ζητάει από τους υποψήφιους αγοραστές ακόμη περισσότερα. Σύμφωνα με βρετανικά ρεπορτάζ ο Ντάργουιν Νούνιεζ αυτή τη στιγμή πωλείται έναντι 70 εκατομμυρίων ευρώ από τους «Αετούς». Όσο σκοράρει με τη φανέλα της Μπενφίκα τόσο το νούμερο αυτό θα μεγαλώνει. Η φημολογία αναφέρει πως ήδη τρεις ομάδες έχουν δείξει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτησή του.
Παρί Σεν Ζερμέν, Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και οι τρεις θέλουν να ενισχύσουν την επιθετική τους γραμμή. Η Παρί με την ενδεχόμενη απώλεια του Μπαπέ θα κυνηγήσει ασφαλώς την αναπλήρωση του κενού με ένα ικανό φορ. Οι «Μπλε» μην έχοντας μείνει ικανοποιημένοι από την παρουσία του Λουκάκου ίσως κοιτάξουν την αντικατάστασή του. Τέλος, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» είναι σαφές πως θα βγουν στις αγορές για να αποκτήσουν φορ που θα ηγηθεί της γραμμής κρούσης τους. Τι καλύτερο από το να επενδύσεις στον Νούνιεζ.