«Δεν πάει άλλο». Αυτό είναι το σύνθημα στον Απόλλωνα ενόψει και της σημερινής αναμέτρησης κόντρα στην ΑΕΚ στην «Αρένα» (19:00 Primetel 1/Live balla.com.cy).
Δεν πάει άλλο χωρίς νίκη. Αύριο Κυριακή συμπληρώνονται δύο ολόκληροι μήνες από την τελευταία νίκη, γεγονός που φαντάζει οξύμωρο για μια ομάδα που είναι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και εξακολουθεί να διατηρεί διαφορά ασφαλείας.
Με διπλό σήμερα η ομάδα του Τσόρνιγκερ όχι μόνο θα βάλει τέρμα στο σερί αλλά θα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.
Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε με προβλήματα (όπως πάντα». Ζράντι, Κατελάρης και Ντιγκινί δεν υπολογίζονται, με τους υπόλοιπους να είναι πανέτοιμοι για τη νίκη.
Τα χαρτιά του δεν τα άνοιξε ο Τσόρνιγκερ αλλά περιμένουμε να δούμε μια 11άδα με τον Γιοβάνοβιτς κάτω από τα δοκάρια και τετράδα στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά του Μαυρία, Ρομπέρζ, Αυλωνίτη και Χαμάε.
Το μεγάλο ερωτηματικό έχει να κάνει με τον καθαρό αμυντικό μέσο, θέση την οποία διεκδικούν τρεις οποδοσφαιριστές, Σπόλιαριτς, Χάμπος και Νογιόκ.
Πιο μπροστά θα κινούνται οι Κολ, Ίλιεφ και Αλμπάνης και στην κορυφή της επίθεσης θα παίξουν δύο εκ των Νταμπό, Γιάνκα και Πίττα.

Χρίστος Χρίστου