Η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων παρά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε, ηττήθηκε σήμερα στην Αττάλεια με 3-2 από την Τουρκία στην πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων Κ-19.
Η Κύπρος συμμετέχει στη δεύτερη κατηγορία της διοργάνωσης και κληρώθηκε στον 6ο όμιλο μαζί με την Τουρκία που φιλοξενεί όλους τους αγώνες, το Ισραήλ και την Αλβανία.
Στο 5ο λεπτό η Τουρκία άνοιξε το σκορ και στο 7ο λεπτό η Άννα Σοφοκλέους ισοφάρισε για την Εθνική μας. Στο 34ο λεπτό δεύτερο γκολ για την Τουρκία, 2-1 προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, η Λέλια Ρολάνδη που μπήκε αλλαγή στο παιχνίδι, ισοφάρισε σε 2-2 για την Εθνική μας.
Στο 62ο λεπτό πήρε ξανά προβάδισμα η Τουρκία, 3-2 που το διατήρησε μέχρι το τέλος του αγώνα.
Λίγο πριν το τέλος η ομάδα μας πλησίασε στην ισοφάριση, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ από τη Μαρία Παναγιώτου η Ευστρατίου βρέθηκε σε καλή θέση και χάθηκε ευκαιρία.
Κύπρος (Σοφοκλέους): Μίλα, Ευστρατίου, Κωνσταντινίδου (46′ Ρολάνδη), Παναγιώτου, Ηλία (70′ Κόλιας), Ζαμανή, Κουππή, Κυριακίδη (87′ Κωνσταντίνου), Σιακαλλή, Σοφοκλέους, Τέρλα.
Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου μας το Ισραήλ νίκησε με 2-0 την Αλβανία από τέρματα που πέτυχε η Αλμασρί στο 29′ και 41′ αντίστοιχα..
Την ερχόμενη Παρασκευή 8 Απριλίου θα διεξαχθούν οι αγώνες Αλβανία – Κύπρος και Τουρκία – Ισραήλ.