Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ερμής με την οποία ενημερώνει πως όσοι οπαδοί της ομάδας βρεθούν στο ματς ενάντια στην Αλκή, θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν δωρεάν την τελευταία εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην Ομόνοια 29Μ.
Αναλυτικά:
«Ενημέρωση:
Ενημερώνουμε τους Φιλάθλους μας για τα εξής:
Η 27η αγωνιστική μετατέθηκε από την ΚΟΠ για τις 17.4.2022, άρα ο εντός έδρας αγώνας μας με την ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 17.4.2022 ΚΑΙ ΩΡΑ 16.30ΜΜ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ.
Στα πλαίσια αυτά η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΠΩΣ : ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΚΗ ΟΡΟΚΛΙΝΗ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΑΞΙΑΣ 10 ΕΥΡΩ,ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΚΟΜΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥ (7.5.2022 ΩΡΑ 17.00ΜΜ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ).
Είναι μια προσφορά στους Φιλάθλους μας τους οποίους πικράναμε φέτος με την τελική μας αποτυχία τον Αγωνιστικό μας στόχο.
Φιλικό ματς ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ (ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ) ΘΑ ΔΩΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ Β ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 8.4.2022 .
Η ΚΟΚΚΙΝΟΜΑΥΡΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΗ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΟΤΕ!!
Σε σύντομο χρονικό διάστημα ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΡΜΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΣΕ <ΑΝΟΙΚΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ> ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΡΜΗ ΜΑΣ!!Ο ΕΡΜΗΣ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ,ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ(ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΕΩΣ ΤΩΡΑ).
ΕΡΜΗΣ=ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!
ΜΟΝΟ ΕΡΜΗΣ!!»