Ο Νιλ Λένον μετά τη νίκη της Ομόνοιας κόντρα στην ΠΑΕΕΚ για τη 4η αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος, δήλωσε τα ακόλουθα.
«Είμαι χαρούμενος και περήφανος για την πρώτη μου νίκη με την Ομόνοια. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά. Παίξαμε ποιοτικό και όμορφο ποδόσφαιρο. Και ατομικά αλλά και ομαδικά ήμασταν πολύ καλοί. Ήταν απογοητευτικός ο τρόπος που δεχτήκαμε τα γκολ. Είχαμε καλές τοποθετήσεις και ήταν θέμα συγκέντρωσης.  Προσπάθησα να κάνω την ομάδα να παίζει πιο γρήγορα και το πέτυχα. Πρώτη φορά βάλαμε τέσσερα γκολ και είμαι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια».
Για κάποιους οπαδούς που ήρθαν από τη Σκωτία για τον ίδιο: «Έχουμε κοινά με τη Σέλτικ. Έχουμε ίδια χρώματα, ίδιο σήμα, και ελπίζω να δημιουργηθεί μια πολύ καλή σχέση ανάμεσα στις δύο ομάδες».
Για το ματς με την ΑΕΛ και τον Σέχου: «Ο Σέχου έχει ένα σοβαρό μυϊκό τραυματισμό. Έπαιξε με την Εθνική Νιγηρίας ενώ δεν έπρεπε και δεν είμαι χαρούμενος για αυτό. Για τον επαναληπτικό με την ΑΕΛ, αν παίξουμε όπως σήμερα δεν νομίζω να έχουμε πρόβλημα και θα πάρουμε την πρόκριση».