Με ανακοίνωσή της, η Αγία Νάπα αναφέρεται στα οικονομικά προβλήματα που ταλαιπωρούν το σωματείο, στη μη τήρηση των συμφωνηθέντων από δύο εταιρείες, στην επιστολή της ΦΙΦΑ για τα χρωστούμενα στον Χοάν Τομάς και στο ότι οι παίκτες έκαναν αποχή από την προπόνηση!
Αναλυτικά:
Ο Αθλητικός όμιλος Αγίας Νάπας μέσω αυτής της ανακοίνωσης θέλει να παραθέσει ορισμένα γεγονότα που μέσα από αυτά ζητά και την βοήθεια των μελών του όπως και από φίλους για να κρατηθεί ζωντανό το Σωματείο, σε οποιαδήποτε κατηγορία !!!
Φίλοι μετά και από τις καταστροφικές χρονιές για την περιοχή μας 2020-21 και 2021-22 όπου ένα ποσοστό 80% των επιχειρήσεων έμειναν κλειστές, και υπό το φάσμα της διάλυσης του Σωματείου λόγο μη εισροής. Όπως κάθε χρόνο χορηγιών από ξενοδοχεία κλπ, αποφασίστηκε μετά από συντονισμένες προσπάθειες η συνεργασία με της εξής 2 εταιρίες :
AROUND VICTORY UNIPESSOAL PORTUGAL
Και
VITAEMED LTD CYPRUS
Με υπογεγραμμένα συμβόλαια €200,000 σε χορηγία!!!!
Δυστυχώς σε καμιά από τις δυο περιπτώσεις δεν τηρήθηκε το συμβόλαιο στην ολότητα του!!! (έχουμε ήδη αναθέσει στους δικηγόρους μας τα περεταίρω).
Επίσης την περασμένη βδομάδα παραλάβαμε από την ΦΙΦΑ επιστολή που λέει ότι έχουμε 30 μέρες να πληρώσουμε χρωστούμενα στον τουρίστα Joan Tomas που τις περισσότερες μέρες την βδομάδα ήταν στο nissi beach παρά στο γήπεδο, με το ποσό των €15,000!!!!
Μέσα από αυτές τις δύσκολες συνθήκες υπήρξε στην ομάδα παρά πολύ μεγάλη αναστάτωση που κατά συνέπεια και την αναδιοργάνωση της σε όλα τα επίπεδα!!
Φυσικά με τα από συντονισμένες προσπάθειες 2-3 ατόμων όπως και με την μεγάλη όπως πάντα βοήθεια του δημαρχείου και ιδιαίτερα του δημάρχου μας η ομάδα πάλεψε ,  παλεύει και θα παλεύει μέχρι τέλους, για να παραμείνει ζωντανή! Έχουν μείνει 5 τελικοί και ελπίζουμε να καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία !!!!

ΥΓ : Σήμερα οι ποδοσφαιριστές έκαναν αποχή από την προπόνηση λόγο καθυστερημένων μισθών!!