Η ΑΕΛ ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι με την Δόξα. Η ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια στο αήττητο σερί της καθώς έχει δύο νίκες και μια ισοπαλία στην δεύτερη φάση, με μια νέα νίκη κόντρα στην Δόξα. Οι γαλαζοκίτρινοι μέχρι στιγμής μετράνε μια νίκη και μια ισοπαλία με την αντίπαλο τους και στοχεύουν ακόμα τρεις βαθμούς στο μεταξύ τους παιχνίδι.

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα παρουσιαστεί η ΑΕΛ αύριο καθώς οι πολλές απουσίες δεν άφησαν τον προπονητή της ομάδας να δουλέψει όπως θα ήθελε. Αυτό αναγκάζει τον Ελλαδίτη προπονητή να διαφοροποιήσει κάπως τα πλάνα του για την ενδεκάδα. Είναι αρκετά πιθανό να δούμε να δίνονται και ευκαιρίες σε πιο νεαρά παιδιά της ομάδας. Σίγουρα μένει εκτός ο Μεντόγιεβιτς ο οποίος κάνει αγώνα για να προλάβει το παιχνίδι κυπέλλου.

Μια πιθανή ενδεκάδα ίσως να αποτελείται από τους Μέγιερι, Φραντζή, Μαζάν, Σωτηρίου, Τεσέϊρα, Ζτραβκόφσκι, Ριέρα, Ανδρέου, Αντωνίου, Μαρόσα, Τσέποβιτς. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν και οι Κεραυνός, Τόρες, Μιλιντσεάνου.

Αριστείδου Μιχαήλ