Ο Δημήτρης Δημητρίου, προπονητής του ΠΟΞ, παραχώρησε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας, και ανάμεσα σε άλλα, υπογράμμισε πως η διοίκηση μελετά επίσημες προτάσεις για παίκτες της, από ομάδες της Α’ Κατηγορίας.
Οι τοποθετήσεις του:
Για την ομάδα του: «Έχουμε ένα εξαιρετικό κλίμα. Έχουμε τη χαρά να έχουμε μια πολύ καλή διοίκηση της οποίας ηγείται ο Έρος Μαρόνε και έχω την ευχαρίστηση να δουλεύω με πολύ στενούς συνεργάτες όπως τον Team Manager Γιάννη Γιωρκάτζη, τον άμεσο συνεργάτη μου Σάββα Μαγκαφά, τον προπονητή φυσικής κατάστασης Μιχάλη Σιεκερή, των προπονητή τερματοφυλάκων Σάββα Καραϊσκάκη, και τον φυσικοθεραπευτή Ζαχαρία Μιχαήλ. Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε αυτό το πολύ καλό περιβάλλον και να φτάσουμε την ομάδα μας ακόμα πιο ψηλά».
Ποιοι ήταν στόχοι του ΠΟΞ: «Εμείς από την αρχή της χρονιάς θέσαμε δυο στόχους. Ο πρώτος στόχος ήταν η παραμονή της ομάδας στη Β’ κατηγορία και ο δεύτερος ήταν η βελτίωση, η εξέλιξη των ποδοσφαιριστών μας, ούτως ώστε, την επόμενη χρονιά, μέσω της ομάδας μας να πάνε σε μεγαλύτερες ομάδες ή σε καλύτερα πρωταθλήματα. Όσον αφορά τον πρώτο στόχο, θεωρώ ότι είμαστε κοντά στην επίτευξη του, ενώ για τον δεύτερο έχουμε καταφέρει οι ποδοσφαιριστές μας να κινήσουν το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, τόσο της Α’ Κατηγορίας της Κύπρου αλλά και σε ομάδες του εξωτερικού και αρκετοί από αυτούς, μετά το τέλος της σεζόν, θα μεταγραφούν σε αυτές τις ομάδες».
Αν έχουν επίσημες προτάσεις από Α’ Κατηγορία: «Έχουμε επίσημες προτάσεις για αρκετούς ποδοσφαιριστές μας, τις οποίες μελετά η διοίκηση της ομάδας και μετά το τέλος της χρονιάς, θα έχουμε νεότερα. Υπάρχουν παραδείγματα για την ομάδα μας, όπως ο Ντιαβαρά που ήταν πέρσι κοντά μας και πήγε στο ΑΠΟΕΛ, ο Πολυκάρπου το ίδιο και κάποιοι άλλοι ποδοσφαιριστές που την περσινή σεζόν έπαιζαν στον ΠΟΞ και φέτος αγωνίζονται στο εξωτερικό».

Θράσος Δημητρίου