Η είδηση του τραυματισμού του Μάριους Στεπίνσκι στον Άρη έφερε ένα μούδιασμα στην ομάδα που αναγκαστικά θα πρέπει να το ξεπεράσει. Ο Πολωνός θα μείνει εκτός για ένα μεγάλο διάστημα και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» θα πρέπει να προσαρμοστεί σε αυτό. Η ομάδα έχει να αντιμετωπίσει τον Απόλλων την Κυριακή και στόχος είναι το θετικό αποτέλεσμα. Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι θα πρέπει να δει για τον αντικαταστάτη του Πολωνού με τις επιλογές για τον Άρη να είναι αρκετές είναι η αλήθεια.
Οι Σικόρσκι και Παμπίκα με μια πρώτη ματιά μοιάζουν να είναι τα λογικά φαβορί για να αντικαταστήσουν τον Στεπίνσκι, ενώ ο Ντιαβέ μάλλον παίζει τον ρόλο του αουτσάιντερ για την θέση. Αν το πάρουμε με βάση την λογική ο Σικόρσκι αγωνίζεται στην ίδια ακριβώς θέση, είναι αξιόπιστος σκόρερ, (σ.σ. έχει 4 γκολ φέτος) και αυτόν περιμένουμε να βρεθεί στην ενδεκάδα.
Από εκεί και πέρα ο Παμπίκα μπορεί να μεταφερθεί στην κορυφή της επίθεσης, αλλά ο Άρης θα χάσει από την εκρηκτικότητα του ποδοσφαιριστή στα άκρα. Είναι όμως και αυτός μια δυνατή επιλογή για την αντικατάσταση του Στεπίνσκι. Τέλος ο Ντιαβέ, έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία καθώς είχε σκοράρει στο τελευταίο παιχνίδι, αλλά μάλλον θα θεωρηθεί έκπληξη η χρησιμοποίηση του από την αρχή.

Αριστείδου Μιχαήλ