Η ΑΕΛ ετοιμάζεται για το παιχνίδι με την Δόξα με την ομάδα να έχει αρκετά θέματα, κυρίως λόγο του κορονοϊού. Στους γαλαζοκίτρινους, δεν θα θέλουν να βρεθούν μπροστά από δυσάρεστες εκπλήξεις με το τεχνικό της ομάδας να μην ρισκάρει πιθανότατα την συμμέτοχη κανενός από τους ποδοσφαιριστές που νόσησαν.
Στο μυαλό του Ελλαδίτη προπονητή είναι να παρατάξει την ομάδα του με αρκετά νιάτα, δίνοντας την ευκαιρία και σε αυτούς να δείξουν τι αξίζουν. Ποδοσφαιριστές όπως οι Ντάβερβελντ, Φραντζής, Ανδρέου, Θεμιστοκλέους και Νικολεττίδης συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να βρεθούν στην ενδεκάδα της ομάδας. Οι Φραντζής και Ανδρέου σαφέστατα και έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής από τους υπόλοιπους τρεις και αυτό κάνει τα πράγματα… πιο εύκολα για να πάρουν φανέλα βασικού στην ομάδα.
Από εκεί και πέρα ο Ολλανδός κεντρικός αμυντικός, όποτε αγωνίστηκε έδειξε θετικά στοιχεία και περιμένει και αυτός την ευκαιρία του από τον προπονητή του.Ο επιθετικός Νικολεττίδης και ο μέσος Θεμιστοκλέους περιμένουν και αυτοί ότι ο Σάββας Παντελίδης θα τους δώσει την ευκαιρία να αγωνιστούν και να πάρουν πολύτιμα λεπτά συμμετοχής με την ομάδα.

Αριστείδου Μιχαήλ