Ο προπονητής της Oμόνοιας 29ης Μαίου Νίκος Νικολάου μίλησε στον Super Sport fm 104.0.
Για τ
o επερχόμενο παιχνίδι με την ΕΝΠ: «Ήταν ευκαιρία τώρα με τη διακοπή να επιστέψουν κάποια παιδιά και αντιμετωπίζουμε ένα αντίπαλο που έχει ως στόχο να ανέβει».
Για την μάχη της ανόδου: «Έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα για άνοδο. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάξει η τετράδα».
Για την ομάδα του: «Είναι αλήθεια ότι περάσαμε δύσκολα τον πρώτο γύρο. Κάθε αγωνιστική είχαμε 8-10 απουσίες. Κάναμε την αντεπίθεσή μας στον β’ γύρο».
Για τη νέα σεζόν και την συνεργασία του με την ομάδα: «Έχω ακόμα ένα χρόνο συμβόλαιο με την ομάδα. Δεν έχουμε κάτσει στο τραπέζι να μιλήσουμε για τους στόχους αλλά από τη μέρα που ιδρύθηκε αυτή η ομάδα στόχος είναι η άνοδος στη πρώτη κατηγορία».
Για το τι αποκόμισε από την παρουσία του στον πάγκο της ομάδας: «Με το να συμμετέχει στο πρωτάθλημα η Νέα Σαλαμίνα , ο Ερμής, η ΕΝΠ, η Καρμιώτισσα μας ανέβασαν επίπεδο, γίναμε πιο απαιτητικοί, μέσα από τις αποτυχίες μαθαίνεις. ΄Όποιος έχει όρεξη βελτιώνεται».
Για το πρόβλημα με το γηπεδικό: «Έχουμε το δικό μας προπονητικό κέντρο. Με το γηπεδικό υπάρχει σοβαρό πρόβλημα για πάρα πολλές ομάδες. Υπήρχε μια συζήτηση με τη Δόξα να αγωνιζόμαστε στο δικό της γήπεδο, ένα καθαρά ποδοσφαιρικό γήπεδο αλλά ακόμα δεν ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στην Περιστερώνα».