Όταν ο στενότερος συνεργάτης του προέδρου της ΚΟΠ με αρμοδιότητα την Εθνική ομάδα, βγαίνει δημόσια και εκφράζει την άποψη του, λέγοντας πως «έχει προοπτική η Εθνική με τον Κωστένογλου προπονητή» και όταν επίσης ξεκαθάρισε ότι το συμβόλαιο αυτού του προπονητή, έχει ισχύ για όλο το 2022 και δεν έχει αλλάξει οτιδήποτε, δεν μπορεί κανένας να σκεφτεί οτιδήποτε άλλο, πως δεν υπάρχει καν θέμα να μην είναι ο Ελλαδίτης κόουτς στον πάγκο εν όψει της συνέχειας.
Ο κύριος Μιχάλης Ππεκρής πήρε λοιπόν θέση και κατέληξε στην άποψη ότι υπάρχει προοπτική με αυτό τον προπονητή. Ακόμα και αν η πλειοψηφία των φιλάθλων, διαφωνεί και μάλλον αυτό ισχύει, περί προοπτικής με τον Κωστένογλου, η ουσία είναι ότι από την στιγμή που ο στενός συνεργάτης του προέδρου της ΚΟΠ, εκφράζει δημόσια την άποψη του, σημαίνει πως θα το γνώριζε και ο Γιώργος Κούμας, οι πληροφορίες τον οποίο μάλιστα, θέλουν να είναι της ίδιας άποψης.
Άρα λοιπόν, πάει και τον Ιούνιο με τον Κωστένογλου η Εθνική ομάδα και θα περιμένουμε να δούμε αν προκύψει (ξαφνικά) προοπτική με αυτό στον πάγκο. Προφανώς στην ΚΟΠ, να μην λαμβάνουν υπόψη τα στατιστικά της Εθνικής Κύπρου με τον Κωστένογλου, όμως από την στιγμή που αυτοί καθορίζουν το σκηνικό, τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει…

Μιχάλης Παπαγεωργίου