Απομένουν πέντε αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της β’ κατηγορίας και η μοναδική ομάδα που δείχνει βαθμολογικά ότι μπορεί να απειλήσει τις τέσσερις ομάδες που προπορεύονται και κρατούν σφιχτά τα εισιτήρια της ανόδου είναι η Αλκή.
Λέμε βαθμολογικά και μόνο καθώς η κατάσταση στην «Αθάνατη» είναι πολύ άσχημα και φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο με αυτά τα δεδομένα να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την 5η θέση.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία, η Νέα Σαλαμίνα, ο Ακρίτας, η ΕΝΠ και η Καρμιώτισσα αν δεν… αυτοκτονήσουν, τους χρόνου θα είναι στην α’ κατηγορία.
Το…new entry από αυτή την 4άδα είναι ο Ακρίτας, με την ομάδα της Χλώρακας να ετοιμάζεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στα σαλόνια του Κυπριακού ποδοσφαίρου.

Η 26η αγωνιστική που είναι προγραμματισμένη για τι 3ήμερο 1η, 2 και 3 Απριλίου αποτελεί την ευκαιρία για ένα ακόμα βήμα για τις τέσσερις ομάδες που προπορεύονται.
Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου στο παιχνίδι με το οποίο θα ανοίξει την αυλαία της αγωνιστικής θα φιλοξενηθεί από την Ομόνοια 29ης Μαίου. Εκτός έδρας αποστολής και για τη Νέα Σαλαμίνα κόντρα στον Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ξυλοτύμπου αλλά και για την Καρμιώτισσα που θα παίξει με την Ολυμπιάδα. Ο Ακρίτας στην έδρα του θα υποδεχθεί την Ολυμπιάδα.

Η μεγαλύτερη μάχη έχει να κάνει με την αποφυγή του υποβιβασμού. Αγία Νάπα και ΑΣΙΛ είναι στην πιο δύσκολη θέση αλλά Αχυρώνας και Ολυμπιάδα δεν είναι μακριά… ακόμα ούτε και η Ομόνοια Αραδίππου.
To πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής:
Oμόνοια 29Μ – ΕΝΠ (1/4)
ΠΟ Ξυλοτύμπου – Νέα Σαλαμίνα (2/4)
Αλκή – ΑΣΙΛ
Ακρίτας – Αναγέννηση
Oμόνοια Αρ. – Ερμής
Οθέλλος – Αγία Νάπα
Αχυρώνας – Ονήσιλος (3/4)
Ολυμπιάδα – Καρμιώτισσα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Χρίστος Χρίστου