Την ισοπαλία πήρε η Σλοβενία στο τελευταίο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης με την Κροατία, χάρη σε κεφαλιά του Γιάκα Μπιγιόλ.
Ισόπαλες έμειναν Κροατία και Σλοβενία στην φιλική αναμέτρηση που έδωσαν, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με τον Κράμαριτς στο 39’, ενώ την ισοφάριση για τους Σλοβένους πέτυχε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιάκα Μπιγιόλ. Για τους φιλοξενούμενους φανέλα βασικού πήρε και ο παίκτης του ΠΑΟΚ Γιάσμιν Κούρτιτς.
Οι ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς ήταν αυτή που ξεκίνησε δυναμικά το παιχνίδι, είχε την κατοχή της μπάλας στο μεγαλύτερο κομμάτι της αναμέτρησης, ωστόσο δεν μπορούσαν να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος.
Αυτό μέχρι το 39ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Κράμαριτς πήρε την πάσα από τον Τσαλέτα-Τσαρ, με τον Κροάτη επιθετικό να εκμεταλλεύεται το λάθος του Μπρέκαλο και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 των γηπεδούχων.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κροάτες συνέχισαν να έχουν το πάνω χέρι, με τον Μόντριτς να παίρνει ένα σουτ στο 51’ που κατέληξε στην αγκαλιά του Όμπλακ. Δύο λεπτά αργότερα ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης είχε ακόμα μια ευκαιρία να πετύχει ένα τέρμα με τον γκολκίπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης να μαζεύει εύκολα και πάλι.
Το σκορ παρέμενε 1-0 για την Κροατία, ωστόσο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Γιάκα Μπιγιόλ μάζεψε το ριμπάουντ με κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γράψει το τελικό 1-1 του παιχνιδιού.