Το τριήμερο τους ρεπό απολαμβάνουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα  οι οποίοι θα επιστρέψουν ξανά στο Κολόσσι την ερχόμενη Δευτέρα για να ανοίξει για τα καλά ο… φάκελος Άρης.
Στο παιχνίδι που ακολουθεί με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, μπαίνει στην μέση η λέξη «πρέπει». Γιατί ο Απόλλωνας επιβάλλεται να νικήσει τον συμπολίτη προκειμένου να μην δώσει δικαιώματα στους αντιπάλους που τον ακολουθούν να πιστέψουν εκ νέου βάσιμα για τον τίτλο αλλά και να βάλει τέρμα σε ένα άσχημο σερί έξι αγώνων χωρίς νίκη.
Τέτοιο μεγάλο σερί χωρίς νίκη ο Απόλλωνας έχει να το ζήσει εδώ και μία ακριβώς 10ετία. Ήταν από τις 18 Φεβρουαρίου του 2012 μέχρι τις 7 Απριλίου όταν μέτρησε οχτώ σερί ματς χωρίς να γευθεί την χαρά της νίκης.
Τότε κατά σειρά εξήλθε ισόπαλος 1-1 με την ΕΝΠ στο Παραλίμνι, έχασε 5-2 από την Ομόνοια στο Τσίρειο, 2-1 από την Αλκή στη Λάρνακα, 2-1 από τον Άρη, 3-0 από την ΑΕΛ, εξήλθε ισόπαλος 2-2 με τη Νέα Σαλαμίνα και ισοπαλία 0-0 με την Αλκή στο Τσίρειο. Αυτό ήταν και άσχημο… ρεκόρ για τον Απόλλωνα.

Χρίστος Χρίστου